[pomoc]removbuilding

Započeo Poslednji Don, Avgust 18, 2012, 02:37:04 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:GF
Detaljan opis problema:ubacim removebildingforplayer u onplayerconnect i kaze mi da nije definisano
Dio skripte://-----------------------------------Remove-----------------------------------//
    RemoveBuildingForPlayer(playerid, 4055, 1394.3594, -1620.6641, 32.1484, 0.25);
    RemoveBuildingForPlayer(playerid, 4220, 1370.6406, -1643.4453, 33.1797, 0.25);
    RemoveBuildingForPlayer(playerid, 4006, 1394.3594, -1620.6641, 32.1484, 0.25);
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)http://pokit.org/get/?9e7b51abc8c0d26bd49681ecb2ed2ad9.png
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2012, 02:57:22 PRE PODNE od Poslednji Don

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Snich

Zaboravio si ovo:

[b]Skripta koju koristim[/b]:
[b]Detaljan opis problema[/b]:
[b]Dio skripte[/b]:
[b]Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)[/b]:

A vec sam ti rekao da funkcija RemoveObjectForPlayer ne postoji, postoji samo RemoveBuildingForPlayer.

....snich govori mi da nije definisano za ono sto si mi na pm rekao...a ja ne mogu vise da ih saljem jer sam u 1h posalo 10poruka :(
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2012, 03:00:46 PRE PODNE od Poslednji Don

Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Snich

Pa vjerovatno koristis stariju verziju skripte i nije ti skripta prebacena na 0.3e, samim time ne prepoznaje nove funkcije ...

gf sam ubacio na 0.3e kucni....

http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865 ovo je streamer koji koristim...jeli to mozda do njega?
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2012, 03:01:04 PRE PODNE od Poslednji Don

IZVINJAVAM SE ADMINISTRACIJI I SVIMA STO MORAM RADITI DP I TP ali ne mogu vise pmova slati sada, zbog maximuma od 10 po satu
snic napravio sam kao sto si mi rekao na pm i sada mi kaze da mi nije definisan playerid
evo i slika http://pokit.org/get/?2d93f036262d07da6a78b0a876f7181b.png
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2012, 03:10:45 PRE PODNE od Poslednji Don

Snich

Stavi ovako:

for(new playerid = 0; playerid < MAX_PLAYERS; playerid ++)
{
     //KODOVI!
}

I RemoveBuildingForPlayer funkcija ide na OnPlayerConnect

EDIT: Stavi odmah ispod OnPlayerConnect, znaci odmah prve te kodove, koji klinac stavljas dole jbt, sve sto stavljas u callback, stavljas odmah na vrh a ne dole na kraj kralju!!
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2012, 03:17:15 PRE PODNE od [FG] Snichâ„¢

hvala brate...evo sad kaze da nema erora :D
sad cu test na serveru..i jeste mi funkcija bila pod OnPlayerConnect samo na dnu

Snich

Citat: Poslednji Don poslato Avgust 18, 2012, 03:18:20 PRE PODNE
hvala brate...evo sad kaze da nema erora :D
sad cu test na serveru..i jeste mi funkcija bila pod OnPlayerConnect samo na dnu
Ajde testaj to pa javi...

stavio sam bio u medjuvremenu
echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password nijevaznokojije :P
maxplayers 50
port 7777
hostname Balkan Mafia RolePlay
gamemode0 gf
plugins streamer.dll
filterscripts gl_actions gl_property gl_realtime gl_mapicon ls_elevator test_cmds ls_mall attachments
announce 0
query 1
weburl www.sa-mp.com
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
maxnpc 10
logtimeformat [%H:%M:%S]
za streamer  server.cfg to sam prije zaboravio i sad njega nece da mi ucita....? da izbrisem to ?
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2012, 03:24:16 PRE PODNE od Poslednji Don

Snich

Ukoliko koristis streamer, definisi ga na server.cfg da moze server citat .dll driver, znaci

plugins streamer.dll

pa i jesam ga definisao u server.cfg i izbaci mi ovaj prozor kao na slici

Snich

Skini driver s linka i ubaci ga u server(folder): CLICK!

Edit: Klikni na "Download ZIP file"
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2012, 03:31:27 PRE PODNE od [FG] Snichâ„¢