Los Arctic-Veliko reotvorenje i novi Gamemod!

Započeo Boris Spice, Avgust 15, 2012, 17:24:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Boris Spice

Los Arctic RolePlay-Reotvorenje servera,novi GameMod.

Danas u 18:00hh.

IP: 46.4.36.66:7795
Forum: www.hvi-studio.info - Otvorene prijave za marketing team!

Ovako,Los Arctic RP je imao Arctic mod u Baysideu,posto je bilo dosta zalba,da je mjesto malo,da su navikli na Los Santos,odlucio sam prebaciti na novi mod za LS.
Arctic zajednica je vrlo stroga zajednica,kod nas nema kad neko doÄ'e na server ,napise na report "mogu admina dovest cu igraca" da mu mi damo admina. Kod nas nema admina za igrace.
Sa radnjom u baysideu imali smo oko 20 igraca,nadam se da cemo imati vise sa radnjom u LS.

Kako doći do admina?
*Zasluziti admina na Arcticu nije bas lako,a ni tesko*
  -Morate biti aktivan clan na forumu i serveru.
  -Morate pomagati novim igracima.
  -Morate biti strpljivi,i negnjaviti kad ce admin ovo ono.
  -Nesmijete zicati.
  -Nema vrijedanja drugih.
  -Nesmijete se bahatiti drugim igracima.

Oni koji pocnu "Jel moze meni GM ili Admin?",njih odma otpisem sa liste kandidata.

Reg/Log system je jednostavan,na registraciji morate popuniti osnovne podatke,znaci;
spol
godine,
odakle ste.

Login nemoze biti jednostavniji,znaci samo mali intro prije,i lozinka.

Spawn:
Spawn sam prvo mislio staviti kod neke luke,kao da brod doveze,ali to bi bilo predaleko,i ljudi su navikli ovdje tako da eto.

Burg- burg nije nesto unikatan ali obecajem da ce biti!

Banka- u banci mozete pljackati,dizati kredit,izvaditi karticu..

Srecno,a je li ovo edit SE malo mi se cini po slikama da jes :)?

Napoli-Best team in the world.

Napoli-Best fans in the world.

Trebali ste ostati u BaySide... To je barem moje misljenje... I onda, ako se zale, polako ici prema LV-u i SF-u, tj. prebaciti, npr neke nove stvari u SF blizu BaySide-a, i tako... Znaci od BaySide, pa nadalje ici... Moje misljenje

Sretno :)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

...Neno...

[quote author=[X:RP] ColdPlay link=topic=50928.msg370595#msg370595 date=1345050837]
Trebali ste ostati u BaySide... To je barem moje misljenje... I onda, ako se zale, polako ici prema LV-u i SF-u, tj. prebaciti, npr neke nove stvari u SF blizu BaySide-a, i tako... Znaci od BaySide, pa nadalje ici... Moje misljenje
[/quote]
Potpis

Sretno  8)

Boris Spice

Citat: ...Neno... poslato Avgust 15, 2012, 20:06:12 POSLE PODNE
[quote author=[X:RP] ColdPlay link=topic=50928.msg370595#msg370595 date=1345050837]
Potpis

Sretno  8)
[/quote]

Ma,nemos njima dokazati,odlaze odma,a nisam supermen da napravim sve u jedan dan.i takodjer bilo bi glupo da im odma stavim SF i LV jer to jedva da neki veliki server moze,to bi bilo kao pustinja :/. :S zasad ce biti ovako,jer arctic u baysideu cu stalno doradjivati i onda na SF,i onda jednoga dana ako budem imao ovdje igraca pustit taj mod..Hvala svima :)

Citat: LA|Boris Spice.pwn poslato Avgust 15, 2012, 20:41:34 POSLE PODNEMa,nemos njima dokazati,odlaze odma,a nisam supermen da napravim sve u jedan dan.i takodjer bilo bi [cenzura]o da im odma stavim SF i LV jer to jedva da neki veliki server moze,to bi bilo kao pustinja :/. :S zasad ce biti ovako,jer arctic u baysideu cu stalno doradjivati i onda na SF,i onda jednoga dana ako budem imao ovdje igraca pustit taj mod..Hvala svima :)
Gle, meni je bilo jako dobro sto si otisao u BaySide, onda, kada ti je vec bio 15-20 igraca, dodes samo malo do SF, i napravis naprimjer banku ili ammonationio... Onda bi igraci tamo malo isli, napravis tamo trg, pa malo odes u LV.... Nisam ti ja rekao da obuhvatis cjeli SF/LV, nego da ides malo po malo... Npr. izbavis ammo i banku iz bayside-a, stavis ammo u LV a banku u SF... I tako polako...