[MAP]-Vila

Započeo uros99, Avgust 15, 2012, 13:28:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Bravo za trud. Samo mapaj sto vise mozes tako ces i uvezbati. 10/10

4.5/10 moze bolje ;)

Citat: sampzone poslato Maj 01, 2011, 10:40:01 PRE PODNE
kako da napravim txt dokument ....sry zbog refresha teme

Citat: Richieee poslato Avgust 16, 2012, 08:27:13 PRE PODNE
STO JE VAMA OVO MU JE PRVA MAPA KRETENCAD NEOBRAZOVANA 10000/10000 BRATE SVAKA CAST ZA PRVU MAPU !
Kretenu nepismeni, procitaj u pravilima da je CAPS LOCK zabranjen, drugo font ti je veliki, trece ne vrijedjaj!
A to sto je prva mapa?
A sto mene da oprostis zabolje ona stvar sto mu je prva?
Sta napisete ovo mi je prva mapa ovo ono, i ocekujete da na to izvalcite "A posto ti je prva evo 10/10, evo 9/10 i to?"
mapa treba da se ocijenjuje kao mapa, a ne po tome, jeli ti neko drug ili ne i jeli neko iskusan ili neiskusan maper -.- :'( :'( :'( :'(
u sta se pretvorio ovaj BS, qq

Kad bih ponovo mogao da biram...al' nemozes da biras.
Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

STO JE VAMA OVO MU JE PRVA MAPA KRETENCAD NEOBRAZOVANA 10000/10000 BRATE SVAKA CAST ZA PRVU MAPU !

Kolega ispred mene je objasnio u cemu si pogrijesio...

I idi prvo nadji neke mape koje su profesionalci radili,i pogledaj pa ocijeni,tebi ako je ovo 10/10 onda nemam rijeci kakvu bi ocjenu dao za 15 000 puta bolju mapu -.-'

Ako vec zelis da nadjes mapu koja zasluzuje ocijene od 9/10 do 10/10 onda malo potrazi mape koje objavljuju iskusniji maperi...
kao sto je OVA!
pa evo ti jedna mojamapa koja je stara oko 10 mjeseci ali je isto za te ocijene...
Slika 1
Slika 2

Zajebes jedan minus i ode ceo zadatak u kurac. Ceo fazon brate, nema druge sanse.

Citat: Poslednji Don poslato Avgust 17, 2012, 01:27:57 PRE PODNE
Ako vec zelis da nadjes mapu koja zasluzuje ocijene od 9/10 do 10/10 onda malo potrazi mape koje objavljuju iskusniji maperi...
kao sto je OVA!

Ohh..odkud mene tu :D

Citat: нÏ...Dιgαâ,,¢ aka Gigo poslato Avgust 17, 2012, 01:36:27 PRE PODNE
Citat: Poslednji Don poslato Avgust 17, 2012, 01:27:57 PRE PODNE
kao sto je OVA!

Ohh..odkud mene tu :D
izvinjavam se...doslo je do greske  ;)
hahahahaha hudiga :D

Lose skroz, 2/10

o Skrillex <3 | Zedd <3 | Bl3nd <3 | Tiesto <3 o

Citat: Poslednji Don poslato Avgust 16, 2012, 02:46:55 PRE PODNE
Citat: gogi poslato Avgust 15, 2012, 14:35:11 POSLE PODNE
Posljednji don ne znam u cemu je problem da dadnes 2/10

ovo je rad odlican i zasluzuje cistu desetku tako da od mene 10/10
Ne vuci me za jezik da pisem sada sve sto mislim o ovoj mapi jer mi je muka da pisem dugacak text a ovo lici na sve, samo ne na vilu -.-
Potpis na ovo :)

Village's Roleplay USKORO...

Village's Roleplay USKORO...

5/10 za trud, stavio si ono za gusarski brod na vrata LoL
Odvojite Par Minuta Procitajte Uskoro Se Otvara Novi Samp Server Po Imenu Mega Balkan Roleplay Mod Se Radio Mnogo Dugo Na Serveru Imate Mnogo Lepih Stvari Videcete To i Sami vracamo statse sa poznatih servera (Balkan Express, NBE, Balkan Extazy, Cro herze.... ;) Pozivamo Vas Sve Danas u 20h Da dodjete
IP SERVERA:188.138.113.171:4444
NAS FORUM: www.megabalkan.teamgoo.net
NASA GRUPA: https://www.facebook.com/groups/410055352401341/
SERVER BUY: www.balkan-hosting.me
ETO PRATITE NAS NA GRUPI I OCEKUJEMO VAS U SUBOTU 20:00 POZDRAV VAS ADMIN TIM :)

Sta pricate vi decku je prva mapa citajte mozgovi.Samo da mi je znat sta je vama bilo prvo napraviti ogradu oko kuce stavit helipad i kraj. A on je se potrudio zato 10/10 svaka cast samo nastavi.Umjesto da mu dajete samopouzdanje vi ga odvracate od mapanja!

Citat: [GL] C@ld3ron3 poslato Avgust 17, 2012, 10:08:49 PRE PODNE
Sta pricate vi decku je prva mapa citajte mozgovi.Samo da mi je znat sta je vama bilo prvo napraviti ogradu oko kuce stavit helipad i kraj. A on je se potrudio zato 10/10 svaka cast samo nastavi.Umjesto da mu dajete samopouzdanje vi ga odvracate od mapanja!
kao sto sam gore rekao sto mene zabolje ona stvar sto je ovo prva mapa?
kao prva mu je pa oce da izvuce dobre ocijene...a ovo je totalno non rp....
a moja prva mapa je bila hood za bloodse...i bila je realnija od ovoga

Mogu li se davat ocjene u minusu ? Onda ovako
- 2

obicno :) 5/10
Follow me na Instagram @sixmatic

Opomena! - Kretencad Neobrazovana? Jos jednom uvredish nekoga ovde u ovom PodForumu prijavicu te S.Moderatoru! + Caps Lock + Veliki Font!
Poslednja Izmena: Avgust 18, 2012, 22:34:04 POSLE PODNE od -[Thє]¢αƨƨσ|^^