Brutal eSp0rts Roleplay (15.08 - 20.00h)

Započeo Tronyx (O.o), Avgust 14, 2012, 19:12:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Postovani fanovi SA:MP-a, obavjestavamo vas da ce se 15.08.2012 u 20:00h otvoriti Brutal eSp0rts Roleplay.

Portal&Forum: www.brutal-esp0rts.com
IP Servera: 92.61.37.61:7777

U mod je ulozeno dosta truda i vremena, i kod uljepsavanja foruma. Pa evo da pocnemo s opisivanjem. :)

Registracija

Slika registracije

Registracija je dosta lagana, dovoljno je kucati vasu lozinku i registrirani ste!
Poslije registracije gledate kratak tutorijal o pravilima i lokacijama, te se stvarate u Los Santosu u kojem se i odvijaju radnje.Kada se stvorite(spawnate) dobit cete nesto novca za pocetak, za ostalo cete se morati pobrinuti sami tako sto cete zaradjivati na poslovima.A nakon sto se stvorite na izlazu cete naci Rent Motora i Bicikala gdje ih mozete iznajmiti na kratko vrijeme.

Spawn

Rent Bicikala

Poslovi

Na serveru ukupno ima : 17 Poslova

1. Automehanicar
2. Postar
3. Komunalac
4. Cistac Ulica
5. Pilot
6. Drvosjeca
7. Raznosac Pica
8. Raznosac Novina
9. Bus vozac
10. Kosac Trave
11. Dostavljac Produkata
12. Farmer
13. Boxer
14. Prostitutka
15. BodyGuard
16. Security
17. Vozac prehrane

Da se zaposlite morate da idete u Zavod za zaposljavanje , nalazi se kod opstine.
Kada se zaposlite dobijete listu komandi za taj posao koji ste sami odabrali.

Eventi

1. Eazy Race
2. SaneK Race
3. Cross Race
4. 8 Ring Race
5. Circle Race

Organizacije

Krecemo sa slikama i opisima za Organizacije,Mafije,Bande

Los Santos Police Department

Los Santos Police Department sluzi da gradjanima obezbijedi zivot i slobodu.Ona vrsi kontrole po ulicama Los Santosa i pokusava da sprijeci nesrece na cestama i ulicama, te da bude bolja i bezbjednija voznja u ulicama.

F.B.I

Federalni Biro za Istrazivanje vodi istrage o zlocinima koji se desavaju u Los Santosu i okolini.Njihov posao je mnogo tezi i opasniji od Policije.Federalni Biro za Istrazivanje se nalazi u blizini Policijske Uprave , gdje istrazuju zlocine.

Cobra 11

Cobra 11 je nova organizacije koja se brine oko prometa na autoputu i zlocina.Ona vrsi kontrole po auto-cestama Los Santosa i pokusava da sprijeci nesrece na cestama.

LS MD [Ambulanta]

Glavna Bolnica u Los Santosu se nalazi u centru grada.Oni brzo i odgovorno odgovaraju na poziv koji je upucen od nekog gradjanina kako bi mu pomogli. Ispred bolnice se nalaze Rent Motora gdje mozete dobiti prijevoz.

Taxi

Taxi sjediste se nalazi na glavnom kolodvoru u Los Santosu.Njihov posao je da prevoze ljude na njihove zeljenje lokacije, s time taxi vozaci dobivaju novac.

Ownership

Ownership je unikatan i mozete posjedovati 3 vozila.

Postoje Ownershipovi za:

1. Auto
2. Motor
3. Bicikl

Salon Grotti.Tu mozete kupiti sve vrse auta.

House i Stan Ownership je dinamican.
Na serveru je trenutno preko 500 kuca i 200 stanova.
U kuci i stan mozete spremati oruzje,drogu,novac i jos mnogo toga.
Da biste rentali ili kupili kucu/stan, potrebno je da prosetate do zavoda za urbanizaciju kod opstine i tamo je kupite.

Okolica grada

Sad pocinju slike Los Santos grada i okolice.

Glavni Burg.U Burgu mozete popiti i pojesti nesto, a takodjer se mozete i dobro zabaviti ili odmoriti.

Gradska Banka.U banci mozete Podici, Ostaviti Novce, a takodjer mozete i dignuti Kredit u koliko vam je potreban.

Neon Shop.Trebate neonke za vase vozilo? Dodjite u Neon shop kod burga - imate sve vrste neonki.

Zavod za Zaposljavanje.Trebate posao? Dodjite u Zavod za Zaposljavanje i zaposlite se.

Automehanicarska Radionica.Vas auto je pokvaren ili ce se ubrzo pokvariti? Dodijite kod Automehanicarske radionice i popravite auto za 100$

Kiosk Kiosci se nalaze na svakom mjestu.Ukoliko vam nesto pofali kupite to na kiosku.

Mobil Shop.Potreban vam je GPS ili Mobitel? Dodjite u Mobil Shop kod opstine i kupite ga! Moguce je i kupiti kredit za mobitel za zvanje!

Music Shop.Potreban vam je MP3 player ili Radio za vas auto? Dodjite u Music Shop kod opstine i kupite ga!

Pijaca vozila.Dosadilo vam je vase vozilo? Jednostavno odite do Pijace vozila na parkiralistu banke i prodajte ga za upola cijene!

Centralni Zatvor.Jedan od najvecih zatvora u gradu Los Santos.

Ulaz u Zatvor

Celije zatvorenika

Server je zasticen s Anti-Cheat-om... zato vam ne preporucujemo da dolazite sa Cheatovima na server!

KRAJ!!!

I evo ga stigli smo do kraja opisa.
Nadamo se da vam se svidio, te da cete doci na server otvaranje i otkriti jos mnoge stvari koje nisu ovdje prikazane.
Otvaranje je 15.08 u 20.00h!

Server IP: 92.61.37.61:7777

Pozdrav od Brutal eSp0rts Staff Team-a.

** OBAVJEST: Otvorene su prijave na forumi za Lidere organizacije i GM-ove!
Forum: Klik ovdje

Lijep opis, drago mi je da ne moram na svaku sliku kliknuti :D :D

Sretno sa serverom lijep opis :D

@Web: Mjenjaj NSove opet zezaju -.-"
Izrada web aplikacija/desktop aplikacija, kontakt PM.
VPS/Dedi managment 'n' hosting @pm also.

[quote author=[X:RP] ColdPlay link=topic=50827.msg370012#msg370012 date=1344964742]
Lijep opis, drago mi je da ne moram na svaku sliku kliknuti :D :D
[/quote]Hvala :D

Citat: Daniel Zero poslato Avgust 14, 2012, 20:12:31 POSLE PODNE
Citat: Gisa poslato Avgust 14, 2012, 19:47:51 POSLE PODNE
Dobar je opis 10/10 edit kojeg tacno moda?
Pa vidis valjda je TxRp.

Brate nisam ti ni gledao KOMENTAR sry :D samo kad sam video slike otisao sam da kom. zato sto na drugovom serveru je isti fbi, groti, i jos neke stvari :)

Nevidim samo zasto je OwnerShip unikatan kad na naj obicnijem GTA RP-u mozes imati 3 auta

Edit: i da pojasni mi zasto onaj Text draw gore pise Bru3tal sta ti to znaci :D
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2012, 20:22:44 POSLE PODNE od αησηумσυѕ

Citat: αησηумσÏ...Ñ• poslato Avgust 14, 2012, 20:20:45 POSLE PODNE
Nevidim samo zasto je OwnerShip unikatan kad na naj obicnijem GTA RP-u mozes imati 3 auta

Edit: i da pojasni mi zasto onaj Text draw gore pise Bru3tal sta ti to znaci :D
Ma mislili smo nesto drugo gore napisat al ajd'...
Ovaj gore Text draw sam mislio da bude Rol3Play ali eto da nepise svugdje Roleplay stavio sam ime communitija i broj trojka na nesto sto podsjeca na rp ako razumijes :)

Citat: Gisa poslato Avgust 14, 2012, 20:15:49 POSLE PODNE
Citat: Daniel Zero poslato Avgust 14, 2012, 20:12:31 POSLE PODNE
Citat: Gisa poslato Avgust 14, 2012, 19:47:51 POSLE PODNE
Dobar je opis 10/10 edit kojeg tacno moda?
Pa vidis valjda je TxRp.

Brate nisam ti ni gledao KOMENTAR sry :D samo kad sam video slike otisao sam da kom. zato sto na drugovom serveru je isti fbi, groti, i jos neke stvari :)
Nemoras da mi se izvinjavas  xD .. Valjda ako si nekad video TXRP , znaces da je to po loginu..
ODSUTAN

A moj cika tronx sredi mi oni name servere i naravno sretno ti sa serverom :)

Citat: BEROFRKA poslato Avgust 14, 2012, 20:53:09 POSLE PODNE
A moj cika tronx sredi mi oni name servere i naravno sretno ti sa serverom :)
Bice,bice. :D
Hvala.