[Pomoc] Objekti u MTA

Započeo Rex, Avgust 13, 2012, 19:47:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Rex

E ovako,ubacio sam 0.3c i 0.3e objekte u svoj MTA 1.3 i kada udjem u mta sve fino odradi skine onih 32mb sto treba al mi ne cita mapu San Andreasa sve ostalo radi.Pa ako je moguce da mi date link samo od 0.3e objekata da probam samo njih da ubacim bio bi vam jako zahvalan i na resenje ovoga problema sa 0.3c i 0.3e objektima

Hvala unaprijedd

To se i meni desava kada ubacim samo 0.3e objekte, ne ucita mi mapu, sve mi nesto bude sivo, a sa 0.3c objektima je sve uredu...

Citat: sampzone poslato Maj 01, 2011, 10:40:01 PRE PODNE
kako da napravim txt dokument ....sry zbog refresha teme

Citat: Rex poslato Avgust 13, 2012, 19:47:45 POSLE PODNE
E ovako,ubacio sam 0.3c i 0.3e objekte u svoj MTA 1.3 i kada udjem u mta sve fino odradi skine onih 32mb sto treba al mi ne cita mapu San Andreasa sve ostalo radi.Pa ako je moguce da mi date link samo od 0.3e objekata da probam samo njih da ubacim bio bi vam jako zahvalan i na resenje ovoga problema sa 0.3c i 0.3e objektima

Hvala unaprijedd

Prvo izbrisi ih pa probaj da stavis ponovo ako ne javi mi se na PM ja cu da sredim to  ;)

EDIT : ili ReInstall MTA
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2012, 03:47:53 PRE PODNE od Anoo1

Rex

ok probacu i molim da ne lock problem jos nije resen :'( :'(

Da i meni je tako ISTI problem bas tako , mislim da je to do kompa druze
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

sch

*

Pogledaj opet tut kako se ubacuje možda si nešto greškom uradio... :P
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

I kod mene je tako,ubacim 0.3e objekte,udjem u MTA sve je normalo,krenem da mapam,i necu mi se ucitati kuce, i to samo je nesto sivo...

Decko nije temu otvorio da bi vi pisali da se to i vama desavalo nego da mu se pomogne ,

Pogledaj ponovo tut mozda nisi stavio tamo u Editor nego izvan pogledaj dobro jos jednom tut mora ti raditi ,,,,,

Rex

Provjerio sam i sve sam dobro ubacio cim ih izbacim iz editora odma mi sve fino cita mapu od San Andreasa
Ne razumijem zastooooo??????????  :'( :'( :'( :'( :'(

Jednostavno je tako napravljeno, i meni slabo da ucitava mapu od san andreas(teksture) ali se moze raditi