Mystic World Role Play mape

Započeo samp je zivot, Avgust 13, 2012, 19:21:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nevrijedi se trudit oko Mystic moda kad ne sprema accaunte, muzika iz kafica svira bez prestanka gdje god na mapi da odete, itd.... previse posla oko bugova. Dobro odraden poso no nema smisla ga mapat i neznam sta kad je mod ubiti jedan veliki bug, jedna rupa bez dna.

Kolik ogod ga pokusavali popravit, kad popravite jednu stvar pojavit ce vam se opet neka druga, i tako kao rupa bez dna...

Sretno onima kojima se da to popravljat.
***************** [ USKORO OTVORENJE EQGAMERS ROL3PLAY SERVERA ] ******************

Citat: Dodo_Shadow poslato Avgust 14, 2012, 22:02:53 POSLE PODNE
ocete imam ja mysqtic world mod ako ocete

Jel tebi sprema accaunte taj mod? Jos mi nitko nije odgovorio na to pitanje.

Vidio sam da je totalno drugacije u modu kako bi trebalo spremiti od onoga kako je u datotekama od usera, house itd.
***************** [ USKORO OTVORENJE EQGAMERS ROL3PLAY SERVERA ] ******************

Citat: Dodo_Shadow poslato Avgust 15, 2012, 11:16:59 PRE PODNE
http://www.solidfiles.com/d/f2e6de6ed1/
eto vam nema bugova kolko sam ja vidio

pa ti si dao cijeli mod, a ne mape...i taj mod ima bug sa spremanjem accaunta, nece spremat nista, kad kupis vozilo, kucu, stan, bilo sto, nakon reloga ti ostane, ali ako se server restarta nema vise niceg sto si kupio, jer se ti podatci ne zapisuju u datoteke di je predvideno da se zapisu odredeni podatci...
Mod je dobro napravljen i dobro zamisljen, samo sto je to zeznuto, kad smo to sredili pojavio se problem sa kupovinom vozila i prodajom vozila, stanova,  kad bi kupio platio bi 300 000 a kad bi prodo dobio bi 0, i kad smo to sredili opet se pojavio problem sa accauntima...samo se vrti u krug sve...zbugan je cijeli mod...

EDIT: I u tom modu nema mapa nikakvih, ono sto je nemanja dao su mape za stanice i kioske, bankomate i jos nest nesjecam se...al mod ko mod je prazan nema niceg unutra od mapa....
Poslednja Izmena: Avgust 15, 2012, 17:30:27 POSLE PODNE od Gogo