OnLead Roleplay (13.8. - 13h)

Započeo xSpirit, Avgust 12, 2012, 14:37:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

...Neno...

xSpirit,kod porta samo odvoji brojeve,npr. 77.87

OT:Sretno,lijep opis,bas sam se pitao sta ce bit sa Xomnie,sad vidim da ti otvaras,dodjem na otvaranje.

Citat: ...Neno... poslato Avgust 12, 2012, 21:38:34 POSLE PODNE

OT:Sretno,lijep opis,bas sam se pitao sta ce bit sa Xomnie,sad vidim da ti otvaras,dodjem na otvaranje.

evo odvojio sam..
hvala, dobrodošli ste svi... jedina veća razlika je što je sada radnja u Los Santosu, a ne u PCu... ostalo su mape i izmjenjene sitnice, ispravljeno par bugova itd.

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Porez vam je stvar koju možda smatrate nebitnom, ali može u roku od 1 sata, ukoliko je pogrešno postavljen, da oduzme svu imovinu igračima. Dobro pazite na to!!

Koliko sam razumio iz opisa kod vas se moze imat neogranicneo auta, kuca itd.. znaci mogu imat 10 auta i 15 kuca ? (tako sam ja razumio) ??

Super izgleda mod..
Poslednja Izmena: Avgust 13, 2012, 03:42:58 PRE PODNE od -[Thє]¢αƨƨσ|^^

Svidja mi se mod, a opis je dovoljno dobar, srecno ;D

otvorenje moramo odgoditi zbog jednog problema koji ćemo ukloniti u što kraćem roku, nadam se da razumijete.
Do tada možete se zabavljati na forumu
Vaš Onlead RP team

Respect: Svim moderatorima razgovora u vezi pawn skriptanja koji rade ljudima modove od 0

Sretno vam  :D
jako mi se sviÄ'a stil servera  :o  :o

Eto, server je popravljen, otvorenje u 20h danas !!!

SERVER otvoren !!!

Citat: ...Neno... poslato Avgust 12, 2012, 21:38:34 POSLE PODNE

Ma ja sam igro na Xomnii i vidio da to nece trajat, mod je bio ekstra stvarno vrhunski, al decki su to vodili na kriv nacin. A za ovaj server nema sumnje stvarno dobar je opis i mod je isto odlican :) Sretno

hvala wee_man i anoo  ;)

sch

*

Srećno,dobar mod!
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer