[GM] Division [MOD]

Započeo Vegas., Avgust 12, 2012, 02:10:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Vegas. poslato Avgust 14, 2012, 12:05:38 POSLE PODNE
Boje moda su izmjenjene, GLEDAJTE PO SKRIPTI!
haj boje moda, ali ja nemam ni takav tut ni nista -.-

Lose spajanje nekoliko gm-ova. Komande se svaÄ'aju meÄ'usobno jer postoji nekoliko istih komandi za razlicite radnje.
Pola komandi koje se pokazuju u porukama i u /help nerade.  Ulaz u neku zgradu je dobar, no koordinate izlaza iz zgrade vas bace na cestu (u rl-u bi to bilo kao da kad izadete iz kuce odmah ste na cesti bez obzira sto vam je cesta 100 metara od kuce). Onaj /mp3 jako lose radi, malo malo pa se promjeni stanica.
Sam opis moda je sasvim drugaciji nego onaj kakav je ustvari mod koji dao za skinut, totalno razlicit mod.

Al sve u svemu pohvale za trud. :)
***************** [ USKORO OTVORENJE EQGAMERS ROL3PLAY SERVERA ] ******************

Mozeli mi neko reci kako je popravio ono [ADMIN] sto pise iznad imena igraca ?
BTW lijep mod 9/10
Poslednja Izmena: Avgust 14, 2012, 16:45:43 POSLE PODNE od Mirgo

Vegas.

Ajd sad ću vidit da li je to pravi mod, ali sam siguran da jeste.

Mod je isti, samo je valjda ovo verzija koju si napravio prije od one  od koje si radio opis moda.

Na slikama sve izgleda drugacije, tutorijal drugaciji obrub i jos sam nest primjetio al nemogu se sjetiti a nisam na kompu svojem da vidim tocno sta je to bilo, dolje obrub poruka, sata i datuma je drugaciji, tj nema obruba nego je samo linija iznad tog, ima jos par stvati.... Vjerojatno samo starija verzija koju si napravio.

Ima dosta stvari koje treba promjeniti, mislim da je ovo jedini mod oko kojeg se vrijedi potrudit.
***************** [ USKORO OTVORENJE EQGAMERS ROL3PLAY SERVERA ] ******************

Idem testat javim kad testam kakv je

MOJI RADOVI
Radar (preveden)

Testao sam i nije mi baš nešta al pohvala

MOJI RADOVI
Radar (preveden)

Ovaj mod imam jos odkat je naskriptana dobra je skripta jako.Pohvala za trud

Mene zanima de mogu registrovati auto mislim tablice kada odem u opstinu za papire pise mi vozilo je osteceno a tek sam ga v park :))

imas u opstini ali ti komanda nepostoji zato sto je u skripti stavljena pod /*....*/

Jel mozes da das include Tuner, posto izbacuje error kad compilam, inace mod 10/10
RESPECT :
Vegas & C++