[GM] Division [MOD]

Započeo Vegas., Avgust 12, 2012, 02:10:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vegas.

Vidite, ovo je DIVISION MOD ! A ja sam bio skripter na Balkan Exta.zy tako da smo htjeli staviti moj Division mod na server. Mod je ostao sa imenom Balkan Extaz.y RPG, tako da ne lupajte da je njihov mod.

Vegas.

pola komandi ne radi
6/10
posluzit ce

Croherze 4 ever

Vegas.

Ti si očito neki bot, jedino se ti žališ da pola komandi ne radi.

Mod 7/10

@Vegas

Nemoj da si drsak kritikuju te , to je cilj ovoga.
Ovaj textdraw na dnu sve kvari :(
Poslednja Izmena: Avgust 13, 2012, 18:49:58 POSLE PODNE od J0PS0NEE

Vegas.

Ma ja sumnjam da je ovaj i testao, piše sa telefona. Prihvatam ja kritike, al ima baš botovskih.

Citat: Vegas. poslato Avgust 13, 2012, 18:47:18 POSLE PODNE
Ti si očito neki bot, jedino se ti žališ da pola komandi ne radi.

ok da vidimo citav dan trazim po mogu sta mu fali nema pola komandi nisam ih ppopisivao ali znam neke da ne rade uopste

evo ovako stvarena auta ne mozes upaliti nema /pravila u opstini ti nerade neke komande ja mislim da nije niko lud i da na najvidljivijim mjestima nema komandi pola mapa ti nema ja mislim da je ovo katastrofa od moda

Vegas.

Ako nerade napravi da rade, stvorena auta se nemogu upaliti da ne bi došlo do abusa igrača da ih vozaju gradom. Pola mapa nema? Sve moje mape su tu, a ti kad budeš tu odradio sistem kao što sam ja, javi se ! I neznam koji klinac gledate mod po mapama, gledajte po skripti.

Citat: Vegas. poslato Avgust 13, 2012, 19:43:26 POSLE PODNE
Ako nerade napravi da rade, stvorena auta se nemogu upaliti da ne bi došlo do abusa igrača da ih vozaju gradom. Pola mapa nema? Sve moje mape su tu, a ti kad budeš tu odradio sistem kao što sam ja, javi se ! I neznam koji klinac gledate mod po mapama, gledajte po skripti.

Lepo objasnjeno.Cim instaliram gta idem da gaa testam.
//

Citat: Vegas. poslato Avgust 13, 2012, 19:43:26 POSLE PODNE

Vidi ja nebi nikada edit ovakav mod prije cu raditi nesta od 0 nego da popravljam za vama bugove vako kada ga ja uradim znam da sam ja radio i da ce retko biti bugova

Vegas.

Ti si inače pro skripter, uzmeš mod rename i ti imaš server. Lud si nema šta, i da ti je znat ja pravim mod od 0, već imam UCP, u izradi je ACP, naravno ako znaš šta to znači.

Kazes smo se ja zalim,nisam sam tu i ne zalim se nego ti kazem,nije meni tesko napravit komandu :P

Croherze 4 ever

Ćek jel to samo mene bog jebe ili sta? Ovaj link opisa sto si stavio ne slici 0% ovom modu koji je u DLu .. ili tak treba bit? o.OOO

Vegas.

Boje moda su izmjenjene, GLEDAJTE PO SKRIPTI!