Gang Explosion RP

Započeo Zeljko_Vida, Avgust 11, 2012, 04:28:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

GangExplosion RP[/b]

Kao prvo dobrodosao na opis servera,  potrudit cu se da zaokruzim ovaj kratki opis kao reklamu za potencijalne igrace, pominjuci pri tome zanimljivije stvari i osvrcuci se na pojedine detalje.

Kao sto i ulazak na server pocinje s introm tako cemo i mi, ovdje se nalaze slike intra pa pogledajte:

Prva slika

Druga slika

Imovina:

-  Na nasem serveru mozete posjedovati dva auta,motor,biciklo,letjelicu,plovilo, dvije jednu firmu, jedan SBizz,kucu i stan

Status:

-  Svoje trenutno stanje, popis imovina itd. mozete pogledati na GE statsu http://zserver uklonjen!mp.info/slike/images/t2X0V.png

Spawn:

-  Nakon sto zavrsite registraciju vrijeme je za pravljenje svog lika s kojim cete nastaviti igru na nasem serveru,nakon sto to obavite onda je vrijeme za izabrati spawn, nadamo se da cete izabrati Pocetni spawn, jer se jedino na njemu nalaze rent auti, dok se na ostalima nalaze samo motori ili bicikle

-  Na spawnu se nalazi podsjetnik o zadnjem restartu servera i trenutno vrijeme

-  Nakon registracije i nakon sto ste se spawnali, dobijete novca dovoljno za pocetak, trebali biste otici u banku i napraviti racun kako biste imali gdje spremati novce koje zaradite radeci neke od poslove na serveru

Sva imovina ce biti prikazana u labelima, ovo su primjeri tih labela, svaki je razlicit

Organizacije:

-  System organizacije je dosta jedinstven, postojat ce dva lidera, oni ce moci u svakom trenutku premjestiti svoju organizaciju na neko drugo mjesto ukoliko izgube u ratu za svoju bazu

Brzinomjer pokazuje brzinu, stanje goriva i motora:

Eventi:

-  Za pocetak ce samo Rcon admini moci pokretati evente, razlog tomu je sto cemo poducavati vodenju servera GX-ove posto ima mnogo komandi i radnji koje nisu uobicajene na ostalima serverima, systemi su vrlo napredni pa naprimjer prilikom organiziranja trkacih evenata nije potrebno stvarati vozila za igrace niti ima ogranicenja za broj igraca koji ce sudjelovati na nekom eventu kako bismo se svi zabavili, koliko se igraca prijavi toliko se auta stvori samostalno, imamo dm event kako bismo malo staviserver uklonjen! pravila na stranu i opustili se dm-ajuci i postizajuci bodove za svoju ekipu.Na sve evente je moguce ici samo ukoliko ih admin organizira, ukoliko niste na nekom eventu na kojem se nemoraju postivati odredena pravila morate se pridrzavati rp pravila jer je ovo ipak rp server i drzat cemo se toga

-  Da ne duljim, ovo je ukratko to, ima jos mnogo stvari koje cete otkriti na nacin da unidete u SA:MP client i unesete nas IP i registrirate se na nsem serveru :P
Ovo je moj prvi opis pa mi ne zamjerite

Nadamo se da cete nas posjetiti
S postovanjem Gang Explosion RP Administration Team
IP:uskoro
Tema foruma je jos u izradi!

Zahvale: Hoxxyu za NL mod
Meg kao webmasteru, nasim beta testerima, zserver uklonjen!mpu na informacijama i pomoci...

Poslednja Izmena: Avgust 11, 2012, 04:30:22 PRE PODNE od Zeljko_Vida
HAHAAHAHAHAHA
Citat: |MadDog| poslato Avgust 19, 2012, 14:58:54 POSLE PODNE
mzoda je do toga..  ja msm da ne mozes koristiti zcmd i stcrmp zajedno kao komande..

Citat: Zeljko_Vida poslato Avgust 11, 2012, 04:28:13 PRE PODNE
Zahvale: Hoxxyu za NL mod
Meg kao webmasteru, nasim beta testerima, zserver uklonjen!mpu na informacijama i pomoci...

ahahaha izvini ali hahahahah :D

Ja moram na forum se regat da bi vidio opis, lol di toga ima? :o