[POMOC] Problem sa 0.3e objektima

Započeo Gleeen, Avgust 11, 2012, 00:26:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ovako, instalirao sam 0.3c, i 0.3e objekte u moj MTA 1.2. Sve sam lepo izmappao burger shot itd.. i kasnije kad to ubacim na server, na mestu gde je burg tu su sad neki drugi objekti, neke kuće ograde, burg ide 100 metra uvis, HAOS! Zna li ko do čega je ovo, da li do mog MTA, ili do konvertora?

Hvala unapred.
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2012, 00:26:41 PRE PODNE od Gleeen
The whole world is down.. Let's take a walk

Mappam besplatno (0.3c, 0.3e RemoveBuildingForPlayer). Ukoliko ste zainteresovani pošaljite PM..

Citat: Gleeen poslato Avgust 11, 2012, 00:26:09 PRE PODNE
Ovako, instalirao sam 0.3c, i 0.3e objekte u moj MTA 1.2. Sve sam lepo izmappao burger shot itd.. i kasnije kad to ubacim na server, na mestu gde je burg tu su sad neki drugi objekti, neke kuće ograde, burg ide 100 metra uvis, HAOS! Zna li ko do čega je ovo, da li do mog MTA, ili do konvertora?

Hvala unapred.

Najvjerovatnije da su se IDovi pomjesali.
Daj ID i sliku nekog zida ili objekta pa da uporedim sa mojim 0.3e objektima.

Evo slike, al nemojte da se smejete pošto sam ja umro xD

Primetio sam da na svakome mestu gde sam stavljao one lezece policajce (0.3e) su sada na tom mestu neke kuce, ulice.. a za druge objekte nisam uspeo da provalim.
E sada da li imate neko resenje da ih popravim i sve da izgleda kao i u mta ili sam za dzaba mappao?

Mappam besplatno (0.3c, 0.3e RemoveBuildingForPlayer). Ukoliko ste zainteresovani pošaljite PM..

To ti je do konverter-a,imas onu FS za konvertovanje 0.3e objekata na BS forumu.

Ahaa, hvala puno.. A jeli taj convertor 0.3e konvertuje i 0.3c objekte ili ih moram posebno odvajati???

Citat: Gleeen poslato Avgust 11, 2012, 15:09:55 POSLE PODNE
Ahaa, hvala puno.. A jeli taj convertor 0.3e konvertuje i 0.3c objekte ili ih moram posebno odvajati???

Ne znam,ja ga ne koristim ali cuo sam da je svima pomogao ;)

Sa 0.3e FS convertera mozes konvertovat i 0.3e i 0.3c objekte nema veze, mozes i 0.3d sve sam isprobao  :)

Speedy ti je sve odgovorio.
Ako još nešto budeš trebao slobodno mi se obrati na PM da unlockam ovu temu ili ću ti ja direktno odgovoriti preko privatne poruke, a do tada ova tema ide pod ključ da ne bi bilo spamma.