[GM] Unlimited Life Roleplay V.0.2a ( 0.3x verision ) New!

Započeo sch, Avgust 07, 2012, 22:45:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

sch

*

Citat: [HG]Speedy poslato Avgust 14, 2012, 01:49:35 PRE PODNE
Bas si editovao CLRP, nisi TX ili CityL?
Baš CLRP niti sam TX niti CityL.SIGURNO!
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Edine Super 10/10,dobro je to za pocetnika xD :D :D Salim se :D :D :D

sch

*

Citat: ...:::Nenad:::... poslato Avgust 14, 2012, 17:22:27 POSLE PODNE
Edine Super 10/10,dobro je to za pocetnika xD :D :D Salim se :D :D :D
HAhha :D Å ali se ,Å¡ali se ::D :D :D :D
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Ivana19

Citat: Nelsonâ,,¢ poslato Avgust 07, 2012, 22:45:09 POSLE PODNE
Predstavljam vam Gamemod
Unlimited Life Roleplay V0.2a
Ime GM-a:  Unlimited Life Role Play V.0.2a

Vrsta GM-a(RP, DM, FR itd.): Roleplay

Jedinstvenosti GM-a(Unikatne ideje): Unikatne ideje i mape,i par systema(aktovka,drop and pick gun itd...još puno toga.)

Jezik GM-a(Srpski, Hrvatski i slično...): HR/BH

Systemi GM-a(Npr. House system pa onda kažete koliko ima kuća i sve tako): Ima negdje oko 137 kuća,biznisa ima oko 40 i 16 orgnaizacija.

Izvorni GM(Npr GF, LARP itd.): CLRP

Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Sve je dato u Downloadu (Novi Sscanf i Streamer ubačen)

Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Includsi: Sve je u Downloadu (Novi Sscanf i Streamer ubačen)

Dodatan opis(Koliko ste ga radili dugo, detalji i slično): Mod sam edit poslednjih skoro 2 mjeseca sam počeo sam editati  ovaj mod. Izbacio sam puno NonRP Mapa,izuzetak nekih koje sam možda i zaboravio.Dosta toga sam ubacio novo,ubacio sam par systema,novih textdraworwa,prepravio bugova jedno 20tak ,neke kapije sreÄ'ivao ,ali nisam stigao srediti joÅ¡ 15 Warninga  ( U pitanju su kapije i Percending level).To jedino Å¡to nisam stigao,jer sada radim na novom editu. Mod objavuljem zato Å¡to mi viÅ¡e nije potreban i želim ga podeliti sa ostalima.Mod ću objaviti i na Balkan sampu.

Server na kojem je GM korišten: Nijednom,samo sam ga za sebe edit.

Slike(OBAVEZNO, makar 2):
â†' Registracija (1)
â†' Registracija (2)
â†' Registracija (3)
â†' Tutorijal(Ima ih 5 djelova)
â†' Spawn[/url][/font]
â†' Spawn kafić
â†' Kiosk System
â†' LS City Hall
â†' Biznis 24/7 Market
â†' House System
â†' Benzinska Pumpa
â†' Kapa System
â†' Naočale System

Video: No

Izradio: Don Makaveli ,Edited by Johnny Nelson

Credits(Svi drugi koji su vam pomogli i sl.): Nikola (pomoć oko pawna), Mapanje Nelson(Ja)

O modu
[/font][/size][/color]

Dakle poÅ¡to sam ja mod editovao lično ja bez ičije pomoći i ičijeg imetka.Classic Life mod kao mod jeste dosta RPG/DM ali sam iz njega na Å¡to bolji način pokuÅ¡avao da izvučem ono Å¡to ne valja i izbacim i maknem,čak sam iz ponekih organizacija neka vozila i uklonio kako bi bilo Å¡to viÅ¡e Roleplay,osim Bandi gdje sam ostavio njima njihova vozila. TakoÄ'er na modu sam doradio Aktovka system i joÅ¡ dosta novih Systema ( 5-6 ) Novih systema,koje možete sve vidjeti u modu.Mod je apsoulutno na najbolji način editan i mnogo je uloženu truda i rada u njemu,nadam se da će netkom poslužiti za edit a na njemu je ostalo joÅ¡ 15 warninga koje nisam uspio dovrÅ¡iti ih.Sada radim na novom editu mojeg moda,i taj zasigurno neću objaviti,a ovaj je zadnji svoj edit kojeg ja objavljujem,jer mi viÅ¡e nije potreban.Zato sam ga i objavio. Sredio sam dosta bugova na modu i dosta toga sam doradio.PokuÅ¡avao sam oko biznis Pickupva tajmere srediti da se odmah menjaju rpi kupovini ,ali to će morati tek nakon GMXa jer je to tako odraÄ'eno  u svakom CL Modu.

[/font][/size][/color]

PS:MOD JE OBJAVLJEN I NA FORUMU LOST HEAVANA
dobroo JeEJEjejejej

Nije lose  8) 9/10
NO SPAM !!
NO ABUSE !!
CONDOM USE !!!!!!
:D

sch

*

Citat: simke332 poslato Avgust 16, 2012, 23:12:49 POSLE PODNE
Virus!!!!! >:(
VIRUSA NEMA SIGURNO ;ODAKLE TI TO?! MOJ AVG NIJE NAÅ AO NI JEDAN;NAMJERNO PRAVIÅ  DA BI SE MOD MAKAO SA DOWNLOADA!
Poslednja Izmena: Maj 07, 2013, 23:40:26 POSLE PODNE od ɴᴇʟʟʏ™
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer