[GM] Unlimited Life Roleplay V.0.2a ( 0.3x verision ) New!

Započeo sch, Avgust 07, 2012, 22:45:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

sch

*

Predstavljam vam Gamemod
Unlimited Life Roleplay V0.2a
Ime GM-a:  Unlimited Life Role Play V.0.2a

Vrsta GM-a(RP, DM, FR itd.): Roleplay

Jedinstvenosti GM-a(Unikatne ideje): Unikatne ideje i mape,i par systema(aktovka,drop and pick gun itd...još puno toga.)

Jezik GM-a(Srpski, Hrvatski i slično...): HR/BH

Systemi GM-a(Npr. House system pa onda kažete koliko ima kuća i sve tako): Ima negdje oko 137 kuća,biznisa ima oko 40 i 16 orgnaizacija.

Izvorni GM(Npr GF, LARP itd.): CLRP

Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Pluginsi: Sve je dato u Downloadu (Novi Sscanf i Streamer ubačen)

Da bi GM radio, potrebi su slijedeći Includsi: Sve je u Downloadu (Novi Sscanf i Streamer ubačen)

Dodatan opis(Koliko ste ga radili dugo, detalji i slično): Mod sam edit poslednjih skoro 2 mjeseca sam počeo sam editati  ovaj mod. Izbacio sam puno NonRP Mapa,izuzetak nekih koje sam možda i zaboravio.Dosta toga sam ubacio novo,ubacio sam par systema,novih textdraworwa,prepravio bugova jedno 20tak ,neke kapije sreÄ'ivao ,ali nisam stigao srediti joÅ¡ 15 Warninga  ( U pitanju su kapije i Percending level).To jedino Å¡to nisam stigao,jer sada radim na novom editu. Mod objavuljem zato Å¡to mi viÅ¡e nije potreban i želim ga podeliti sa ostalima.Mod ću objaviti i na Balkan sampu.

Server na kojem je GM korišten: Nijednom,samo sam ga za sebe edit.

Slike(OBAVEZNO, makar 2):
â†' Registracija (1)
â†' Registracija (2)
â†' Registracija (3)
â†' Tutorijal(Ima ih 5 djelova)
â†' Spawn[/url][/font]
â†' Spawn kafić
â†' Kiosk System
â†' LS City Hall
â†' Biznis 24/7 Market
â†' House System
â†' Benzinska Pumpa
â†' Kapa System
â†' Naočale System

Video: No

Izradio: Don Makaveli ,Edited by Johnny Nelson

Credits(Svi drugi koji su vam pomogli i sl.): Nikola (pomoć oko pawna), Mapanje Nelson(Ja)

O modu

Dakle poÅ¡to sam ja mod editovao lično ja bez ičije pomoći i ičijeg imetka.Classic Life mod kao mod jeste dosta RPG/DM ali sam iz njega na Å¡to bolji način pokuÅ¡avao da izvučem ono Å¡to ne valja i izbacim i maknem,čak sam iz ponekih organizacija neka vozila i uklonio kako bi bilo Å¡to viÅ¡e Roleplay,osim Bandi gdje sam ostavio njima njihova vozila. TakoÄ'er na modu sam doradio Aktovka system i joÅ¡ dosta novih Systema ( 5-6 ) Novih systema,koje možete sve vidjeti u modu.Mod je apsoulutno na najbolji način editan i mnogo je uloženu truda i rada u njemu,nadam se da će netkom poslužiti za edit a na njemu je ostalo joÅ¡ 15 warninga koje nisam uspio dovrÅ¡iti ih.Sada radim na novom editu mojeg moda,i taj zasigurno neću objaviti,a ovaj je zadnji svoj edit kojeg ja objavljujem,jer mi viÅ¡e nije potreban.Zato sam ga i objavio. Sredio sam dosta bugova na modu i dosta toga sam doradio.PokuÅ¡avao sam oko biznis Pickupva tajmere srediti da se odmah menjaju rpi kupovini ,ali to će morati tek nakon GMXa jer je to tako odraÄ'eno  u svakom CL Modu.

MEDIAFIRE MIRROR: http://www.mediafire.com/?d20nzp0c3gcz03q
SENDSPACE MIRROR: http://www.sendspace.com/file/w5uuzx

EDIT #2: Prebačen je mod na 0.3x verziju i ubačeni su novi  pluginsi i popravljen je koji warning.
Poslednja Izmena: Maj 07, 2013, 23:36:00 POSLE PODNE od ɴᴇʟʟʏ™
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

sch

*

Citat: Berny poslato Avgust 07, 2012, 22:52:29 POSLE PODNE
mod ocjena 2/10..jer ukro si od Semka mod i sam ime promenio
Od Kakvog Semka ,šta ti bandaraš? Jesi ti upamet dobro? Semko je edit Techland Xperia ,ovo je moj edit ja sam ga edit :)
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Citat: Nelsonâ,,¢ poslato Avgust 07, 2012, 22:59:20 POSLE PODNE
Citat: Berny poslato Avgust 07, 2012, 22:52:29 POSLE PODNE
mod ocjena 2/10..jer ukro si od Semka mod i sam ime promenio
Od Kakvog Semka ,šta ti bandaraš? Jesi ti upamet dobro? Semko je edit Techland Xperia ,ovo je moj edit ja sam ga edit :)
Mani ih vidis da su glupi taj semko promeni creditse,ime moda i to je njegov mod odma a ne zna da poveca textdraw za login :D
Inace za mod 9/10 :)

sch

*

Citat: Berny poslato Avgust 07, 2012, 23:07:07 POSLE PODNE
takav isti mod je semko uradio
SluÅ¡aj,kad si bot,ja ti ne mogu niÅ¡ta ja se Sa SemKom znam u RL,znam i u koju Å¡kolu ide i sve i ne možeÅ¡ ti meni pričat  i u PM mi daj njegov "isti mod" da vidim,kad nema Å¡anse da je on isti ovakav radio,nego Å¡to si ti BOT.

@ αησηумσÏ...Ñ• : Hah,očito će biti da je tako,Hvala :) Ja sam ovo radio,kakav Semko je edit samo TXRP. :) Ovo je CL Obični ,onaj najstariji Å¡to je a tada Semko nije bio ni roÄ'en xd :)
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Citat: Nelsonâ,,¢ poslato Avgust 07, 2012, 23:16:07 POSLE PODNE
Citat: Berny poslato Avgust 07, 2012, 23:07:07 POSLE PODNE
takav isti mod je semko uradio
SluÅ¡aj,kad si bot,ja ti ne mogu niÅ¡ta ja se Sa SemKom znam u RL,znam i u koju Å¡kolu ide i sve i ne možeÅ¡ ti meni pričat  i u PM mi daj njegov "isti mod" da vidim,kad nema Å¡anse da je on isti ovakav radio,nego Å¡to si ti BOT.

@ αησηумσÏ...Ñ• : Hah,očito će biti da je tako,Hvala :) Ja sam ovo radio,kakav Semko je edit samo TXRP. :) Ovo je CL Obični ,onaj najstariji Å¡to je a tada Semko nije bio ni roÄ'en xd :)
HAHAHHAH :D Bas to :D

sch

*

Citat: Homeboy. poslato Avgust 08, 2012, 08:33:41 PRE PODNE
5.5/10
Čovjek što više prema vama da gleda da bude bolji vi sve gori.Što više ubacujem Roleplay stvari,što maapa više za Roleplay to manje godi vama.Znači svi vole RPG i DM skripte,nitko ne voli RP,ako je tako,ovo mi je poslednji mod za izneti za download.
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Ukraden mod 0/0
Potpis:
Potpisi se prikazuju na dnu svakog posta ili privatne poruke. Možete koristiti BBC kod i smajlije u vašem potpisu.

sch

*

Citat: VincenT.mta poslato Avgust 08, 2012, 09:56:55 PRE PODNE
Ukraden mod 0/0
Å TA JE VAMA OD KOGA UKRADEN? OMG OMG OMG OMG OMG
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Ovo je T.X. prvo , sve su orge iste samo si ubacio LSV , onda onde gdje ti pise te orge , ono na benziskoj kafic , to je isto , onda kod kolodvora kafic , isti kao na TX

7/10

Ubacio si ono za auta , i addrese ....
Moji Radiovi!
TuT||Iz code u MTA

sch

*

MOD NIJE TECHLAND XPERIA POGLEDAJ MALO BOLJE;TO JE STARI CLASSIC LIFE EDIT NAJSTARIJI JE! OMG
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Zas ne mogu uci u auto koje spawnam sa /veh i zas nikoje orge nemaju vozila?

Ste vi drogirani napadate decka zbog stvari koje nije uradio
Citat: _HarDy_ poslato Avgust 08, 2012, 10:48:18 PRE PODNE
Ovo je T.X. prvo , sve su orge iste samo si ubacio LSV , onda onde gdje ti pise te orge , ono na benziskoj kafic , to je isto , onda kod kolodvora kafic , isti kao na TX

7/10

Ubacio si ono za auta , i addrese ....
Aj edituj GM i izbaci da vidimo posto mod nisi ni pogledao !

daj upload drugdje nece mi na mediafire pls inace 10/10