[SA]BloodMoney HardPlay [0.3e] IP:193.192.59.222:7800

Započeo Seizz, Avgust 05, 2012, 19:27:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Seizz

ajde ne lupaj molim te da kazem po ko zna koji put igraci znaju sta valja

svaka cast za opis, daj te si truda i sredite forum temu kako spada

Seizz

Mnogo jadan budjav server a igraci a pogotovo lideri su gov*na a pogotovo ona kurava magdalena....

GASITE SERVER PODHITNO

Seizz

haha jel si ti dobro decko kao prvo server je extra a kao drugo ko si ti da nam kazes da gasimo server podhitno a

Ako je toticni gospodin ljubomoran ili sta vec na nas server to je njegov problem,ali nema prava da vredja nekoga koga ne pozna.Mi nismo krivi za njegovu nesposobnost oko izrade svog servera,ali takve izjave su za mene kompliment ,znaci da vredimo nesto.HVALA

Citat: Johnny-24 poslato Avgust 14, 2012, 22:51:38 POSLE PODNE
Mnogo jadan budjav server a igraci a pogotovo lideri su gov*na a pogotovo ona kurava magdalena....

GASITE SERVER PODHITNO

ti ***** ja mater retarde klinasti?? Sta se gubis retarde..

takodje i te ljubomorne duse sto seru kako ne valja server,nek pogledaju druge,pa nek nesto pricaju.a server je uradjen u fullu,ima jos par stvari da se odradi..i ima uvek igraca,i nece se "podhitno ugasiti" ,niti je ona kurva,imaj postovanja ka starijim osobama debilu maloumni.

@zahvaljujem se na ostalim igracima koji pisu sretno,jedino oni i pametno napisu

svasta bi napisao ovom johny nepismenjaku,nauci Vukovu azbuku prvo klincu jedan [cenzura]avi,ali no necu vise da ga prozivam,neuspeli abortus..
Poslednja Izmena: Avgust 16, 2012, 08:14:28 PRE PODNE od DeitY

Za server od mene 1000000/10 samo mi smeta jedna stvar sto su auta sva pobacana po putu i kad se renta molp me izme i kuca /unrent tako da je tesko nac auto za rent al ovo je odlicno.. sve pohvale.. sretno..

"Trazim bogatog komsiju" O.o lol
Baj d vej. Dobar server :D
Follow me na Instagram @sixmatic