cs 1.6

Započeo Photoshop, Jul 29, 2012, 17:01:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav gameri...

Da napomenem, prije svega da imam dopustenje od Sopa [SOPRANO] da zovem ljude...

Naime jucer sam upalio prvi server, public, 32 slota, kao sto je nekada CH imala na cs 1.6...

Ping je i vise nego dobar, raj za igranje...

Ovim putem obavjestavam sve koji su igrali sa nama CH FPS, da ce ukoliko, se server pokaze dobar

i ukoliko se stara ekipa vrati, ch cs opet zaživiti baš kao i nekada...

Dragi moji, ovo je IP adresa na kojoj je PUB server, ime servera je trenutno CH TEST # PUB1

46.4.36.66:27060

Soprano je spomenuo da trebamo prvo napuniti server, pa cemo vidjeti za dalje...

Bivši administrator CH CS-a Vapor-X ako cita ovo neka mi se javi na pm, posto njega nemam na xfire

od te stare ekipe i staffa sa FPS-a...

Ako ovo zaživi, u planu je otvoriti još PUB2 i DM, a kasnije i modove poput GunGame, SurfSki, ZM i td...

Nadam se da ce te doci u sto vecem broju, zvanično palimo server veceras oko 20 sati, jel imam jos neke

plugine urediti, kao i /rank statistiku, radi bolje i kvalitetnije igre...

U planu je za pun server u startu podjeliti 10 administratora, mozda i više, no sve ćemo vidjeti, kakav ce biti

odaziv... Administratori ce se djeliti na steam ID, trebate imati cs sa protokolom 48...

Hvala, vidimo se na nišanu..... večeras...

Vaš: ch.Photoshop

Dolazim nick mi je the unlocker :) Ako treba pomoc oko servera tu sam , imao sam svoj srv.
ODSUTAN

Pa otvorite i neki COD4 ili BF3 server pa mozda doÄ'em ;D