[Pomoc]Wolrd of Tanks

Započeo [JB:RP]Esse, Jul 24, 2012, 18:01:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Htio sam vas nesto pitati dakle ja imam kompjuter sa 1 gb rama i na njemu instaliran windows 7 i world of tanks mi steka i sada dali kada ja instaliram windos xp hoce li mi opet stekati world of tanks porcesor je dual core 2.2 ?

CitatMinimum system requirements:

CPU: 2 GHz
RAM: 1 GB
Video: GeForce 6600GT (128 MB) / ATI analog
HDD: 2GB
Connection rate: 128 Kbps

Average system requirements:

CPU: 3 GHz
RAM:2 GB
Video: GeForce 8600GT (256 MB) / ATI analog
Connection rate: 128 Kbps

Maximum system requirements:

CPU: 2 Core 3 GHz
RAM: 2 GB
Video: GeForce 9800 (512 MB) / ATI analog
Connection rate: 1024 Kbps or higher (for faster downloads)

Predji na XP jer win 7 ne moze lepo da radi na 1 gb rama....

Ne kolka vec koja.

Instaliraj XP,vjerovatno zbog nedostatka RAM-a,meni sa osnovnim programima koristi 900mb rama.

ima ti to veze i vjerojatno ti nece lagat, a mozda i bude, tko zna. Jer defaultno win 7 trosi 700mb rama, dok XP oko 400.
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

ma nije do graficke jer imao sam ja 2 gb rama ali jedna otisla crkle jer je bila nadogradjena pa mi ostala jedna i sada sa tom 1 lagga a sa 2 nije bilo pa sam pitao ako predjem na xp oce li biti downljno rama za wot da ne lagga :)

Windows 7 na 1 gb rama nije nimalo dobra ideja, da, bice lakse ako rpedjes na xp, al pitane je koliko... spusti sve u igrici na minimum

Netrebas sve na minimum,igra za detalje i teksture koristi vram.

a kada ja instaliram xp dali imam mogucnost opet kasnije vratit na windows 7 jer nemam cd od windovs 7?

Citat: [JB:RP]Esse poslato Jul 25, 2012, 12:48:28 POSLE PODNE
a kada ja instaliram xp dali imam mogucnost opet kasnije vratit na windows 7 jer nemam cd od windovs 7?

Mozes da dignes dual boot ali..to ce ti kasnije samo smetati...

Ne smeta dual-boot,jedino sto trebas imat velik disk za obe particije.

Citat: FireMan poslato Jul 25, 2012, 13:35:51 POSLE PODNE
Ne smeta dual-boot,jedino sto trebas imat velik disk za obe particije.

znm da ne smeta sto se tice resursa osim hdd-a ali kasnije nekako smori dok ti odaberes koji ces bla bla pa onda dizi sve ponovo...itd...tako uvjek bude...