Balkan Games --Full Opis Servera--

Započeo Mayer, Jul 24, 2012, 17:22:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: [GL]Artieâ,,¢ poslato Jul 25, 2012, 12:18:23 POSLE PODNE
Bas lijepo, NL mod koristite, jel ti znas koliko je truda ulozeno u taj mod?, i sad vi ovdje dodjete sa ukradenim modom i kurcite se na osnovu tugdjeg truda, nadjite sebi mod pa editujte (koji nije ukraden)  >:(

Koliko ja znam taj mod nije ukraden i objavljen je.Tako daa...Pričaj ti šta oćeš.

Evo trenutno 50 igrača

Nebi rekao da nebi imali.Imamo ozbiljnu administraciju.Administracija tj.Dobro osoblje čini uspijeh.Nije sve o modu

Sretno  ;)
Respect: Gagi, Maki187, Phillips, TerminuS, Neno, Lepotic, [AL] K4[Я]!K3â,,¢, Gotti747

[quote author=[X:RP]...Р৸illipS... link=topic=48673.msg357348#msg357348 date=1343213417]
Citat: Mayer poslato Jul 25, 2012, 12:47:21 POSLE PODNE
Bas lijepo, NL mod koristite, jel ti znas koliko je truda ulozeno u taj mod?, i sad vi ovdje dodjete sa ukradenim modom i kurcite se na osnovu tugdjeg truda, nadjite sebi mod pa editujte (koji nije ukraden)  >:(

Koliko ja znam taj mod nije ukraden i objavljen je.Tako daa...Pričaj ti šta oćeš.

Evo trenutno 50 igrača

Kad nije ukraden sto je onda objavljen? Ja sam siguran 100 posto da nemate nl mod da nebiste imali tolko igraca
[/quote]
ne biste ni koristili NL mod da imate barem trunku iskustva sa skriptanjem, eto vidicete koliko cete jos igrace zadrzati.....

Citat: [GL]Artieâ,,¢ poslato Jul 25, 2012, 14:30:39 POSLE PODNE
[quote author=[X:RP]...Р৸illipS... link=topic=48673.msg357348#msg357348 date=1343213417]

Evo trenutno 50 igrača

Kad nije ukraden sto je onda objavljen? Ja sam siguran 100 posto da nemate nl mod da nebiste imali tolko igraca
ne biste ni koristili NL mod da imate barem trunku iskustva sa skriptanjem, eto vidicete koliko cete jos igrace zadrzati.....
[/quote]

Ako imaš nešto protiv nas odlepršaj iz teme.Puno je ljubomornih,ali ovakvih nema nigdje.

[quote author=[XRP] ColdPlay link=topic=48673.msg358161#msg358161 date=1343308747]
Nabavite neki anti-flood

[/quote]

Nabavili smo bili,ali nije radio.Imamo rekord od 83 igrača bez Floodanih igrača!

Citat: [GL]Artieâ,,¢ poslato Jul 25, 2012, 14:30:39 POSLE PODNE

Evo trenutno 50 igrača

[/quote]

pa nije istina da nemaju trunku iskustva sa skriptanjem, ovo je NL mod ali bajo idi na server i pogledaj koliko je uredjen od mapa pa sve do skripte, igro sam na srw 13. lvl sam tam al sam otiso zbog odredjenog razloga/osobe :D

Server se srusi jer nije do njih,vec do hosta,uskoro ce sve biti u redu,inace novi rekord je 100/100 i prosirili smo slotove.

Citat: .ılllı.BestOne.ılllı. poslato Jul 28, 2012, 12:35:50 POSLE PODNE
Rekord vam je 100/100 jer je bilo dosta Flood botova :D

Ubacili smo AntiFlood i na tom rekordu nije bilo govora o flood botovima. :) Imaš na našem forumu sliku rekorda od zadnjeg ID-a !

sch

*

Mod ko mod je dobar,Moris zna po nešto raditi,nije loš Lika pokrenuo Ga je Nino,server je dobro napredovao i svaka čast! Ja sam trebao biti u vašem scripting Teamu,ali je sa vremenom propao dogovor,ali svu sreću želim! :)
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Zasto nemogu da se konektujem na server cim udjem samo mi izbaci server restarting :/ i ponavlja 100 puta :(

Poštujem ovaj server , čak mi je Mateo odličan prijatelj.
Al ovo je čisti NL , šta je dodato nova 2-3 posla..Koliko sam vidio.
I ne svidja mi se STAFF Team , zbog uvodjenja [cenzura]ih War pravila inače sve je ok!
I ovaj TD na vrhu BG, ste malo Failovali meni izgleda ružno ne znam za vas.

I Da non RP mi je to Å¡to je posao Vojnik odmah pored tvornice praha :P
Poslednja Izmena: Januar 11, 2013, 19:42:28 POSLE PODNE od J0PS0NEE

Jesi ti toliko glup da osvjezis temu staru pola godina?
Nema jebenmog smiley-a da ti objasnin koliko si glupast. :OO
[Spamer na dužnosti! Ne ometaj!]