Balkan Games --Full Opis Servera--

Započeo Mayer, Jul 24, 2012, 17:22:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Balkan Games RolePlay Gaming

UVOD

Pozdrav svim članovima Balkan SA:MP-a.Želio bih vam predstavit zajednicu pod imenom Balkan Games.Server je promjenio ime iz G-Unit u Balkan Games jer su došli novi vlasnici.Server je edit NL:RP moda i dosta toga je izmjenjeno i ove dane bi trebao doć veliki update.Na serveru se još nije puno izmjenjeno,ali na updateu će se puno toga promjenit.Naš mapping team neprestano radi i imaju puno zadataka.Rekord servera je 72,a svaki dan se vrtimo oko 45-55 igrača,a na forumu 95 rekord koji je oboren 23.7.

IP: 193.192.59.151:7784
Forum: www.gu-gaming.net

Register System

Prije svega register system nismo nešto editirali,ali sve će doć na updateu.Vrlo je jednostavno napravljen Register system.

Login System

Login System je takoÄ'er jednostavan samo upiÅ¡ete Å¡ifru i uÅ¡li ste na server.

Spawn

Glavni spawn se nalazi kod SkateParka.Vrlo je lijepo ureÄ'en da igračima bude udobno kad se spawnaju.

Burger Shoot

Burger Shoot zvan "Burg" je isto tako lijepo izmappan i to je glavno okupljalište igrača.Uvijek je prometno kod njega

BG-Protect [AntiCheat]

BG-Protect je vrlo razvijen AntiCheat koji prepoznaje sve vrste Cheatova.Ukoliko upalite AirBreak vas bana ili spawnate bilo koje oružje.Naravno i kad Non RP opljačkate banku vas stavi 60 min u areu i još mnogo toga.

Banka

Banka je vrlo lijepo mappana i ima dobre funkcije.Možete podignut kredit ovisno o levelu i takoÄ'er možete kupit karticu VISA... i te možete pljačkat banku.

Organizacije/bande/mafije

Policija

Policija je vrlo važna u Los Santosu jer ona drži red i mir u gradu.TakoÄ'er sudjeluje u spaÅ¡avanju banke od pljačkaÅ¡a.Policija ima vrlo dobra funkcije.

FBI

FBI se nalazi iza PD-a i vrlo je važna u gradu kao PD.Njihov posao je da hvala igrače sa WL-a.

SWAT

SWAT je isto važan kao i PD i FBI.Njihov posao je da love igrače sa višim Wanted Levelom i rade racije.

Sicilian Crime Family

SCF je mafija kojoj je posao dilat oružje i pljačkat prodavnice,banku,graÄ'ane..Vrlo su opasni u Los Santosu i ima ih jako puno.

Wu Tang Mafia

WTM su japanska mafija i glavna ja na zapadu Los Santosa.Vrlo su jaki i bave se švercanjem droge i oružja i najopasniji su u Los Santosu.

Russian Mafia

RM je jedna meÄ'u najjačim mafijama u Los Santosu.Bave se otmicama i pljačkama i ubojstvima.

Groove Street Family

GSF je vrlo opasna banda koja se bavi ubojstvima i dilanjem droge i oružja.Nalaze se u svojoj ulici "Groove Street"

Los Santos Ballas

Ballas je banda koja se nalazi blizu Gantona i vrlo je opasna.

New Generation Racers

NGR se bave ilegalnim trkama u kasnim noćnim satima.U Bazi imaju sportska vozila i vrlo su bogati.

Balcan Mafia Crew

BMC je mafija koja se bavi ubojstvima i otmicama.ta mafija je kupljena i scriptana po želji kupaca.

Ice Cold Family

ICF je glavna mafija u dilanju oružja i droge.Baza im se nalazi blizu BMC baze.

Terror Squad Crew

TSC je banda koja se bavi isključivo ubojstvima i otmicama.Vrlo je opasna i jaka!

Hunter On Cops

HOC su plaćene ubojice koje izvršavaju svoje mete na policajce i službene osobe.Vrlo su dobro plaćete i njihova baza se nalazi u LV.

Vijećnica

U vijećnici možete dati otkaz i uzet posao.Na serveru ima puno poslova i unikantnih.

House System

House System je bogato razvijen.Postoje 4 vrste kuća,a to su Mala kuća,Srednja kuća,Velika kuća i Villa.U kuću možete spreman novac,oružja,drogu,materijale i još mnogo toga.

Garaža System

Garaža System ima vrlo dobre funkcije.Možete spremit unutra vozilo,možete izać iz garaže sa vozilom.Na serveru ima oko 300 garaža po cijelom LS-u !

Završetak

Na serveru ima još puno toga što nisam stavio u opisu.Nadam se da ćete nas posjetit i ostat na serveru ako bog da.Trudimo se i imamo vrlo ozbiljnu administraciju.Registrirajte se na forumu.Hvala svima koji ste odvojili par minuta da pročitate opis :) Nadam se da vam se svidio :)

Creditsi:

NL:RP Mod by Hoxxy
Edit And BG Scripter: Moris Morisovic :)
Opis by Enrico Castello Aka Mayer !

Posetite nas

IP: 193.192.59.151:7784
Forum: www.gu-gaming.net
Poslednja Izmena: Jul 24, 2012, 17:28:19 POSLE PODNE od Mayer

Dobar opis sretno vam

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."

opis 8/10 srecno!!!  8)  8)  8)
IP: 193.192.59.227:7785
Troll Or Be Trolled !
Hoce neko lol-a?!

opis 9/10 al mi se nesvidja mod ovo ti je ocena samo za trud  :P  :P

dobar opis sretno vam ;)
samo vam anticheat slab, brate nadji sebi dobar novi !
Trenutno radim na Dream Roleplay skripti .
Info o modu:

- Ne postoji LS, niti LV !
- Spawn SF, u blizini SF se nalaze novi gradovi ( Dream City, Night Venturas )
- Mod se pravi od 0 !
- Event sistem od 0.
- Novi dream anticheat, nešto novo potpuno.
- Admini imaju baš sve komande potrebne za rad, /offban, /offbanip, /aktivnostigraca, /aho ( koristi se za skidanje kuća, stanova i sl. )
- Za početak 15 org/mafija/bandi
- Veliki broj textdrawa, na kojima pišu komande, upustva i sl.
- Server slotovi 250
- Forum u izradi
- uskoro više informacija, slika, sve vezano za mod :D

Lijepo, sretno, ali mislim da je previše organizacija... ?

Citat: elDar. poslato Jul 24, 2012, 22:22:30 POSLE PODNE
Lijepo, sretno, ali mislim da je previše organizacija... ?

Nije previše :)

[/hr]

Hvala ostalima !

Lep opis, ali mi se nesvidja sto svaki posao zahteva odredjeni lvl, nemogu svi da rade posao koji zele  8)

Citat: Jason Marriner poslato Jul 25, 2012, 08:41:40 PRE PODNE
Lep opis, ali mi se nesvidja sto svaki posao zahteva odredjeni lvl, nemogu svi da rade posao koji zele  8)

Po meni to je RP ti ces sa nekom klosarskom skolom ici pilota?  ???  :D

Citat: Gisa poslato Jul 25, 2012, 09:14:19 PRE PODNE
Citat: Jason Marriner poslato Jul 25, 2012, 08:41:40 PRE PODNE

Po meni to je RP ti ces sa nekom klosarskom skolom ici pilota?  ???  :D
Istina..Dobar opis i predobar server ;))

Hvala svima! Trenutno nas je 50 na serveru !

Sretno...  :)
Follow me na Instagram @sixmatic

Bas lijepo, NL mod koristite, jel ti znas koliko je truda ulozeno u taj mod?, i sad vi ovdje dodjete sa ukradenim modom i kurcite se na osnovu tugdjeg truda, nadjite sebi mod pa editujte (koji nije ukraden)  >:(