Balkan MTA Server

Započeo JoeBullet v2.1, Mart 28, 2010, 19:46:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Parker

Mozda bih i zaigrao nekad ..
btw znam jednog lika koji radi balkanski RPG mod za MTA SAN Andreas

MTA vs. SAMP
sano pogedajte sta je MTA a sta SAMP virujte

Citat: Napoleon poslato Mart 29, 2010, 09:24:48 PRE PODNE
MTA vs. SAMP

Pa ako je tolika razlika, i koliko vidim nema nikakvog lagga ili bilo kakvog zastajkivanja, zasto svi prave SA:MP servere a ne MTA:SA servere? Molim adekvatno pitanje, jer nisam nikak upucen u MTA:SA servere.

iYoko

Zato sto je SA-MP popularniji od MTA: San Andreas iako je MTA puno bolji.

samp popularniji od mta
ali mta boli

Tu bas i nema neke logike :S

Evo ja sam si bas sada prvi put probao pokrenut MTA, i mogu rec za DM je prejebena stvar a i za RP, evo bas malo na RP-u igram, i ne mislim se maknut vise od MTA.

turker_kc

MTA ima PUNO vise opcija od SA:MP-a i bilo bi punoo bolje da ima servera za MTA...

M-Gun

i ne laga kao sto se viid na onom video
isecku

Citat: Napoleon poslato April 11, 2010, 16:46:19 POSLE PODNE
i ne laga kao sto se viid na onom video
isecku

Ma prezadovoljan sam sa time, nemislim vise ici na SA:MP :P A zanima me od kada postoji MTA Client?

Correlli

Citat: avantgard poslato April 11, 2010, 17:20:48 POSLE PODNE
A zanima me od kada postoji MTA Client?

Zavisi koji, MTA zajednica je "stara Å¡kola" koja je bila osnovana 9 februara, 2003 godine.
Poslednja Izmena: April 11, 2010, 19:02:20 POSLE PODNE od Don Correlli

U.S.A

Citat: Napoleon poslato Mart 29, 2010, 09:24:48 PRE PODNE
MTA vs. SAMP

Vecina ovih BUGova je FIXana

Ujedno jedna stvar emne zanima a to je kako mislis napraviti poslove NPR Taxista polatoga sta sa-mp ima MTA nema a isto tako i obrnuto (Jeste da je SA-MP Ukro od MTA Bootove i Dialog) ali MTA je vise za Stunt / DM Servere nije bas za RP Servere pogledaj samo najbolji MTA Server JBT Max igraca koliko jedan balkanski srv...¤

Correlli

Citat: U.S.A poslato April 11, 2010, 19:07:55 POSLE PODNE
ali MTA je vise za Stunt / DM Servere nije bas za RP Servere pogledaj samo najbolji MTA Server JBT Max igraca koliko jedan balkanski srv...¤

MTA baš jest za RP server sa tolikim funkcijama i syncom koji nudi, ali nema toliko igrača za to.

Citat: Don Correlli poslato April 11, 2010, 19:01:54 POSLE PODNE
Citat: avantgard poslato April 11, 2010, 17:20:48 POSLE PODNE
A zanima me od kada postoji MTA Client?

Zavisi koji, MTA zajednica je "stara Å¡kola" koja je bila osnovana 9 februara, 2003 godine.

Mislio sam prvenstveno na MTA:SA. Mislim znao sam inace mapperi da koriste MTA i kada sam gledao po netu, ali nisam znao da ima i Client.

Pif USA jesi ti igrao ikad na MTA-ovom rpg serveru?? SAMP rpg za MTA rpg nije ništa!

I vi većinom mislite da je MTA samo mapping i ništa drugo.