Pomoc u vezi laptop-a

Započeo hudiga, Jul 05, 2012, 20:53:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ljudi moji imam jedan problem na laptop-u...Koju god igru da pokrenem..igram nekih 5-10 minuta i crn mi ekran bude..laptop i dalje radi,blinkaju one lampice od HDD-a..ne znam do cega je.Ako je nekom bio slicam problem i rijesio ga je nek hitno odgovara :)
Poslednja Izmena: Jul 05, 2012, 21:42:00 POSLE PODNE od нυDιgα™

Jesi instalirao najnovije drajvere za graficku? :P
Citat: Marley poslato Jun 16, 2012, 17:11:23 POSLE PODNE
Kurcina  :P

Citat: Dude poslato Jun 16, 2012, 17:14:21 POSLE PODNE
čobane šta je ovo?

Respect for David (Sabljak) A.k.A SABO(T)

Ma sinoc sam digao sistem,skinuo drivere sa asusove stranice..laptop je asus f3jp a graficka je ati mobility radeon x1700...a nece da mi pokrene onaj AMD Updater..

Win XP 32bita sinoc ga digao :)
Poslednja Izmena: Jul 05, 2012, 22:07:39 POSLE PODNE od нυDιgα™

Skidam...

Hvala ti i ako uspijem i ako ne uspijem :) xD

Trebalo bih da radi jedan od ta 2 ,mada mislim da ce vec i prvi da radi,drugog resenja nema barem ja mislim..

čobane šta je ovo?

Prvi vec imam instaliran :P

Sad skidam drugi :P

Instaliraj taj prvi sto si skinuo ..

čobane šta je ovo?

da , graficke x1300 i x1700 serije su ti dosta nestabilne , Pokušaj skinuti novi driver , jel možda dolazi do pregrijavanje
Jel to stariji laptop ili ? , ako je novijimoguce ti je da imas gresku na grafickoj
Copy Cat :)

Citat: â,,›4Vâ,,°N poslato Jul 05, 2012, 22:50:19 POSLE PODNE
da , graficke x1300 i x1700 serije su ti dosta nestabilne , Pokušaj skinuti novi driver , jel možda dolazi do pregrijavanje
Jel to stariji laptop ili ? , ako je novijimoguce ti je da imas gresku na grafickoj

Ma nak..nije ni stariji a nije ni novi..i ja mislim da je zbog pregrijavanja..jer nikako ga nisam otvarao i cistio a vec je vise od pola godine kod mene..nego nece ovaj nijedan driver xD..ne znam zasto..jel bi mogao neko da nadje neki automatski driver updater osim onog AMD jer on nece xD :D

Pa ako nece ni jedan od ta 2 to je ne moguce,tj greska do tb ,pretrazio sam ceo internet ,nigde nemas nista drugo sem toga,a sto se tice automatic updater ,ne moze da ti ne radi ovaj ,jer meni lepo sve radi,to je opet do tb ,a drugi ne mozes naci ,jer svaka graficka ima za sebe svoj  8)  Odnesi ga u servis

čobane šta je ovo?

Ma ajd nema veze...to je znak da prestanem igrati igre kao sto cu i uradit,nema drugog izbora xD

Ipak hvala vam :)