vBulletin

Započeo Steinar, Jul 04, 2012, 17:21:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Zanima me kako se placa vBulletin,kupujem najveci paket,imam para pa...Otvaram svoj gaming community,a kad imas vBulletin na forumu onda je to veliki plus,zar ne?

Pa i baš ti se i ne isplati kupovati vBulletin ako tek otvaraš, a nemaš stalne igrače. Bolje si na početku SMF uzmi pa ako imaš rezultata na serveru onda se prebaci na vBulletin.

ako ces vbulletin uzimat nece ti shared host bit dosta  ::)
trebo bi uzet VPS od bar 2 gb rama
al samo ako imas puno clanova

ne isplat se bezveze dati pare i nije uopste neki + meni je smf forum dosta ljeps i pregledniji od vbulletina i ne znam zasto bi neko davao tolike pare...
[/center]

Cuj, reko je da ima para, pustite ga da uzme hha

Salim se. Poslusaj njih. Zapocetak obican smf foruma i onda ako imas dosta clanova uzmi vb...

BOlje te pare za vb potrosi na rl..

Dude

*

zerocoolos

Citat: [BUnited]Jeffrey poslato Jul 05, 2012, 00:32:25 PRE PODNE
ne isplat se bezveze dati pare i nije uopste neki + meni je smf forum dosta ljeps i pregledniji od vbulletina i ne znam zasto bi neko davao tolike pare...

govori netko tko nije radio s vbulletinom... admin panel je neusporedivo bolji od bilo kojeg foruma, zakrpe i sigurnosna poboljsanja se javljaju korisnicima na mailove i update je jednostavan da ne moze biti jednostavniji, za nadogradnje pluginova ne moram niti govoriti... niti jedan forum na kojem sam do sada radio nije u rangu sa vbulletinom, a ako ga znas podesiti moze trositi i manje resursa... smf je miljama daleko i nikad nece dostici vb i ne moze se porediti...

problem vb-a je ogromno trosenje resursa, ali to nije cudno s obzirom koliki kod pokrece...

Ako imas love za skriptu i ako imas love za placanje svaki mjesec najmanje 20 eura masinu, onda kupi... o nulled verziji nemoj ni razmisljati jer ces kroz svega par sati biti suspendiran..

Dude znam ja da je bolji kada je smf free a vbulletin se placa.
Ali meni iskreno to nema nikakve razlike forum - forum samo neka na njemu mogu procitati sadrzaj koji me zanima i to je to...
[/center]

@Dude
meni se kod VB-a svidaju samo neke opcije
svida mi se odlican Moderator i Administrator panel ali po meni je on pretrpan opcijama i dosta nepregledan
Svidaju mi se prefixi koje mozes stavit
Ljepo su odvojene sticky i obicne teme
Uredivanje i pregled profila je vrh
Pogotovo oni komentari na profilu
ali 1000 kn wtf ?
na SMFu se vecina ovoga moze dobiti nekim modom jer postoji puno veca modding zajednica

Citat: Claude_ poslato Jul 05, 2012, 00:37:39 PRE PODNE

Salim se. Poslusaj njih. Zapocetak obican smf foruma i onda ako imas dosta clanova uzmi vb...

Pare nisu problem imam ih za RL i za SAMP... :D

Dude

*

zerocoolos

Citat: [TG:RP] ναηιâ,,"â,,"α.ιη¢ poslato Jul 05, 2012, 11:29:51 PRE PODNE
Citat: LoLze.pwn poslato Jul 05, 2012, 11:20:42 PRE PODNE
Citat: Claude_ poslato Jul 05, 2012, 00:37:39 PRE PODNE

Pare nisu problem imam ih za RL i za SAMP... :D

Ako vec mislis bacit 200$, dat cu ti ja adresu, pa ih ubaci izmedu 2 papira u pismo, i posalji meni..

vBulletin nije garancija uspjeha, isto kao ni dobro editan SMF forum(ne usporedujem ih).

Ako misliÅ¡ da ces imat igraca kao CH ako kupis vbulletin, onda si se prevario, zoki je kupio vbulletin(nagaÄ'am) zbog toga Å¡to mu smf nije bio dovoljno dobar, i zbog toga Å¡to ima puno članova.

vb za ch je kupljen jer smf radi uzasno s velikom bazom, a i stara smf baza na ch je bila unistena...

Problem smf-a je uzasan sistem bananja, prosirivanje je totalno rizicno jer su pluginovi napisani povrsno i sigurnosno jako lose... mogao bih dugo pricati o tome...

Admin panel je ono sto najvise istice vb skriptu, tko kaze da je komplicirano jednostavno nije niti probao raditi, kontrola je savrsena...

@Dude

Imam ja iskustva sa SMF i znam da radi sporo sa velikom bazom,a za plugine da ne govorim!!
Ja zelim za svoj server sve najbolje jer vjerujem da to ostavlja bolji dojam igracima i zeljni su igrati onda!
Samo mi objasni Dude kako se placa ako mozes!

Citat: Dude poslato Jul 05, 2012, 00:48:43 PRE PODNE

govori netko tko nije radio s vbulletinom... admin panel je neusporedivo bolji od bilo kojeg foruma, zakrpe i sigurnosna poboljsanja se javljaju korisnicima na mailove i update je jednostavan da ne moze biti jednostavniji, za nadogradnje pluginova ne moram niti govoriti... niti jedan forum na kojem sam do sada radio nije u rangu sa vbulletinom, a ako ga znas podesiti moze trositi i manje resursa... smf je miljama daleko i nikad nece dostici vb i ne moze se porediti...

problem vb-a je ogromno trosenje resursa, ali to nije cudno s obzirom koliki kod pokrece...

Ako imas love za skriptu i ako imas love za placanje svaki mjesec najmanje 20 eura masinu, onda kupi... o nulled verziji nemoj ni razmisljati jer ces kroz svega par sati biti suspendiran..

Jesil radio sa WBB ( Woltlab Burrning Board )
Po meni su daleko bolji i ljepsi od bilo koje platforme, ali eto vb im se jako priblizio ali ipak mislim da je wbb kvalitetniji..

Dude

*

zerocoolos

Citat: Mr.WorldWide poslato Jul 08, 2012, 16:09:51 POSLE PODNE
Citat: Dude poslato Jul 05, 2012, 00:48:43 PRE PODNE

Jesil radio sa WBB ( Woltlab Burrning Board )
Po meni su daleko bolji i ljepsi od bilo koje platforme, ali eto vb im se jako priblizio ali ipak mislim da je wbb kvalitetniji..

taj forum i xenforo su skoro identicni, a ne svidja mi se njihov nacin rada niti izgled... nemaju niti blizu opcija kao vb, no isto tako ne opterecuju masinu kao vb....