[Pomoc]Komanda se ponavlja

Započeo [BW]fitiLj., Jul 02, 2012, 18:28:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja
Detaljan opis problema:Napravim komandu i sve lepo ide znaci prvo ide za groove pa za vagose pa za aztecase, kada pokrenem server i udjem u igru dodjem do mesta de trebam pisati "/takeover" ako sam "groove" ono ce lepo odraditi ali ako opet kucam "/takeover" iako sam "groove" komanda ce se opet ponoviti to nezelim hocu da nemogu da dva puta sa istim timom da osvajam istu teritoriju, e sada veci problem kada sam "vagos" ili "aztecas" 2 zadnja tima u komandi onda bilo sta da napisem a da sadrzi "/" on ce ponoviti komandu zasto?
Dio skripte:
        if (strcmp("/takeover", cmdtext, true, 10) == 0)
	if(gTeam[playerid] == TEAM_GROVE)
	if(PlayerToPoint(1.10, playerid,2209.9856,-1177.3947,25.7266))
 	{
	    TogglePlayerControllable(playerid, 0);
	    SendClientMessage(playerid, COLOR_GREEN, "Zauzimanje teritorije pocelo sacekaj 1 minut da bi zauzeo teritoriju.");
	    SendClientMessageToAll(COLOR_GREEN, "Clan Groove Street Familya je poceo da zauzima teritoriju ballasa, zauzstavite ga.");
	    GangZoneFlashForAll (ballas, 0x008C0085);
	    SetTimerEx("ZauzmiGroove", 60000, false, "i", playerid);
	}
	if(gTeam[playerid] == TEAM_VAGOS)
 	{
	    SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "Zauzimanje teritorije pocelo sacekaj 1 minut da bi zauzeo teritoriju.");
	    SendClientMessageToAll(COLOR_YELLOW, "Clan Groove Street Familya je poceo da zauzima teritoriju ballasa, zauzstavite ga.");
	    GangZoneFlashForAll (ballas, 0xECEC0089);
	    SetTimerEx("ZauzmiVagos", 60000, false, "i", playerid);
        }
	if(gTeam[playerid] == TEAM_AZTECAS)
 	{
	    SendClientMessage(playerid, COLOR_BLUELIGHT, "Zauzimanje teritorije pocelo sacekaj 1 minut da bi zauzeo teritoriju.");
	    SendClientMessageToAll(COLOR_BLUELIGHT, "Clan Groove Street Familya je poceo da zauzima teritoriju ballasa, zauzstavite ga.");
	    GangZoneFlashForAll (ballas, 0x12B0FC8B);
	    SetTimerEx("ZauzmiAztecas", 60000, false, "i", playerid);
	    return 1;
	}

Neke slike/video:/