Novoooo!!

Započeo Ludi Grad, Mart 24, 2010, 19:59:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ludi Grad

Evo decki samo da vam kazem da ocekujte uskoro sasvim novi LG......., jer poslije duge stanke odlucili smo skupiti vremena i napraviti skkroz novi Community pa ocekujte nas uskoro......  ;)

Lijep Pozdrav,
          _MaX_PaYnE_

Poslednja Izmena: Mart 24, 2010, 20:03:17 POSLE PODNE od [LG]MaX_PaYnE_

r4z0r

Dragi ste vi meni ali sami znate da bez RK01-a to nece funkcionirat :D

Jesi siguran razore!!!Ja bas nebi toliko siguran bio  :D

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Mart 24, 2010, 20:37:12 POSLE PODNE

Zas nebi inace? :D Ja se cujem tu i tamo s RKom, dobar sam si s njim, on vise nije owner LGa, ponekad igra al ovako nece imat vise veze sa SAMPom, igra igru "Combat Arms".
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

nastoe

Meni su oni isto bas dragi, jer su skoro jedini koji imaju servere koji nisu 100% RPG

Ludi Grad

Citat: [EFS]ExtremePower poslato Mart 24, 2010, 22:03:48 POSLE PODNE
Meni su oni isto bas dragi, jer su skoro jedini koji imaju servere koji nisu 100% RPG
Sto ne mora da znaci da nece biti i pravi RP....  :P   I samo da kazem da sada trenutno brojimo 5 SERVER-a koji se iskljucivo vode na nase ime, a takodje smo vlasnici jos jednog servera ( i Donatori) za jedan Projekat koji ce se uskoro otvoriti...... BTW uskoro ce te saznati dosta vise o "NOVOM COMMUNITY-u"  ;D    8)

Lijep Pozdrav,
            _MaX_PaYnE_

Citat: °[ яЧz0я ]° poslato Mart 24, 2010, 20:37:12 POSLE PODNE

I ja mislim da LG nece imat takvog skriptera vise nikada ali vidicemo xD
Sretno :P
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

Normalno je da je RK bio mnogo dobar skripter i normalno je da ce biti malo teze bez njega ali trudimo se koliko god mozemo da bi uspeli!!! ;)

Tako je plawi  ;) a maxu svaka cast za ovo sta radi za LG, samo neznam sta ce nam tolko servera :D DM, RPG, Stunt,  i jedan CS dosta nama ;D ;D ;D
Poslednja Izmena: Mart 25, 2010, 12:42:40 POSLE PODNE od [LG] The_Game
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Malo previÅ¡e veličate rk-a.  ::) Pola tih skripti ima na samp forumu tako da previÅ¡e ga veličate.  ::) ::) I da sretno s novijim communityem, jedva čekam onaj projekt. :)

Citat: Nik Delgad poslato Mart 25, 2010, 15:47:13 POSLE PODNE
Malo previÅ¡e veličate rk-a.  ::) Pola tih skripti ima na samp forumu tako da previÅ¡e ga veličate.  ::) ::) I da sretno s novijim communityem, jedva čekam onaj projekt. :)

Nisi ga bas poznao ;)

Citat: [LG]  The_Game poslato Mart 25, 2010, 12:39:46 POSLE PODNE
Tako je plawi  ;) a maxu svaka cast za ovo sta radi za LG, samo neznam sta ce nam tolko servera :D DM, RPG, Stunt,  i jedan CS dosta nama ;D ;D ;D

Izgubit cete populaciju s toliko servera, uzmite samo 1, mozda 2(samp servera), a cs i takve igre uzmite kolko ocete :D
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

Citat: GGC poslato Mart 25, 2010, 18:30:25 POSLE PODNE

Nisi ga bas poznao ;)

Citat: [LG]  The_Game poslato Mart 25, 2010, 12:39:46 POSLE PODNE
Tako je plawi  ;) a maxu svaka cast za ovo sta radi za LG, samo neznam sta ce nam tolko servera :D DM, RPG, Stunt,  i jedan CS dosta nama ;D ;D ;D

Izgubit cete populaciju s toliko servera, uzmite samo 1, mozda 2(samp servera), a cs i takve igre uzmite kolko ocete :D
Istina ali max kaze 4 samp servera a ja bi najiskrenije volio 2 jedan RPG i jedan DM i jos CS :D:D ;) ;) :-*
Now on CroHerza Roleplay/DM.

Nikad zaboravit: rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter..

Ludi Grad <3...

Nekad Ludi Grad Head Admin..

RazoR aka Razor_Sky aka RazoRSkY aka DestinY aka MoneY aha The Game aka Laquilla....

Ludi Grad

Citat: [LG]  The_Game poslato Mart 25, 2010, 21:34:08 POSLE PODNE
Istina ali max kaze 4 samp servera a ja bi najiskrenije volio 2 jedan RPG i jedan DM i jos CS :D:D ;) ;) :-*
Pa ja sam rekao da imamo svojih 4 SA:MP servera, 1 CS Public i CW  i jos sto smo DONIRALI(1 SA:MP server,WEBHOST i DOMEN) za taj novi projekat..... Ali nisam rekao da ce svi biti koristeni za (NPR. DM, RPG, STUNT) mozda ce biti 2-3 od toga ili nesto sasvim novo...... Pa cak moguce i TESTNI serveri.....   ;) Saznacete na vrijeme

Lijep Pozdrav,
          _MaX_PaYnE_

Malo previše veličate rk-a.  ::) Pola tih skripti ima na samp forumu tako da previše ga veličate.  ::) ::) I da sretno s novijim communityem, jedva čekam onaj projekt. :)

Nisi ga bas poznao ;)

Da nisam ga poznavao a igro sam s njim od kad je on samp počeo.  ::) ::)
Poslednja Izmena: Mart 27, 2010, 11:13:21 PRE PODNE od Nik Delgad

M-Gun

Sretno vam bilo kada zapocmete s novim modom hehe :D ;)