Malo Nas je al nas ima!

Započeo Ne zovi, Mart 24, 2010, 10:04:45 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav!Evo ujutro nas je bilo malo balkan force clanova na msn-u i radovali smo se otvorenju servera...nek nas je malo al nas ima mi smo sretni!

evo slika:

Aj ok  :D :D

sretno sa serverom i imas jebenu pozadinu

Sretno s serverom trebat ce ti,nadam se da je ovo tvoj zadnji server -.-
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

daj jbt mrer...
prestani otvarat servere...
samo spamas na forumu...

i je ovo je moj zadnji server...ja ga necu odma zatvorit ja i moji igraci smo sretni!Nemora nas bit ko gf,bm,st,bu,lg mi smo sretni i sa 5 igraca!Nek nas je malo al nas ima...

Tvoj zadnji server? Hahahah dobra. ;) I da kao šta su ti rekli malo pretjeruješ s spammom.

Citat: [BF]MreR poslato Mart 24, 2010, 11:02:05 PRE PODNE
i je ovo je moj zadnji server...ja ga necu odma zatvorit ja i moji igraci smo sretni!Nemora nas bit ko gf,bm,st,bu,lg mi smo sretni i sa 5 igraca!Nek nas je malo al nas ima...
To si reko kad si otvaro predprošli server -.-' btw sretno
Poslednja Izmena: Mart 24, 2010, 13:35:05 POSLE PODNE od [CH]elmedin

Aj aj sretno vam bilo, a mozda ce te uspit jer ste skromni kao sta je bio i st i bm ....

======ஜ۩۞۩ஜ======
â—,,███â–"â–' FucK oFFâ–'â–"███►
======ஜ۩۞۩ஜ======

:D Fala kurcu imamo i nekih pametnih ljudi na forumu :D

Posjetite:
TUTORIALS 4 ALL NA HRVATSKOM

eo ovaj server nece se otvorit radi govnara heada..spammaju mi kace server nemogu radit...sve propade u vodu od tih govana..vise ne otvaram servere prelazim na Genius

Citat: [GG]MreR poslato Mart 24, 2010, 19:39:40 POSLE PODNE
eo ovaj server nece se otvorit radi govnara heada..spammaju mi kace server nemogu radit...sve propade u vodu od tih govana..vise ne otvaram servere prelazim na Genius

Ko visoko leti nisko pada  :D
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

ili je zafalilo hosting nece se na kucnom xD

Ja mislim da ti mrer tag taj [XX] u imenu promijenis 5 puta dnevno

Odsutan dok ne doÄ'em.

Ja bi tebi Mrer dao ban zauvek da se vise nikad nemozes vratiti na ovaj forum  >:(