Explosion R P (www.explosion-rp.com)

Započeo sch, Jun 15, 2012, 21:25:38 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sch

*

EXPLOSIO.N ROLEPLAY

Razvitak servera

-Ravitak servera nastao je u 10 mjesecu 2011 godine.Server je bio u funkciji 3 mjeseca ali se je zbog privatnih problema Vlasnika i Å¡kole,pa i moda,bio ugaÅ¡en na odreÄ'eni period sve do danas.
- Nakon dužeg dogovora i staffa,Explosion Roleplay server je opet u funkciji od strane Vlasnika Tonka,DeLta (Ja) I  MichA.
- Sada ću vam malo prestaviti organizacije našeg servera,i poznatija mjesa.
- Za osnovu svojeg moda,uzeli smo editovati SE:RP Edit od SaneKa,koji je editiran.

Server obavijesti

Server je trenutno zaključan do otvaranja,koji će biti u 22:00h u današnjem danu.
Naš server uzima 50 slotova,gdje je naš maksimalni oboreni rekord igrača bio 30.
Server je isključivo raÄ'en po Roleplay načinu.
Strogo ne poštovajnje pravila može dovesti do bana i kazni.
Za viÅ¡e imate na  www.explosion-rp.com

Poslovi

[font=orator STD**]Server trenutno poseduje sledeće poslove na serveru,gdje morate pronaći na našem serveru sami.
Jedni od poslova su:
- Vozac busa
- Cistac ulica
- Vozač prehrane
- Raznosac pića
i još dosta poslova,koje se ne mogu trenutno sjetiti(Žurio sam napisati opis)[/font]

Systemi na biznisu

** Na serveru je dostupno dosta systema kao Å¡to su :
- Owner Shep System (
- Bussines System ( â†'Biznis System â†'Biznis System )
- House System (â†'House System )
- Stan System
- Registracija vozila System (â†'Registracija  System )
- Admin i Game Master System.
- Event System
- Mobile System ( â†'Mobile System )
- + joÅ¡ mnogo iznenaÄ'enja koje vas očekuje na serveru.

Registracija/Logiranje

** Evo i par fotografija sa našeg servera,što se tiče Logina i register systema.
- â†'Registracija 1
- â†'Registracija 2
- â†'Registracija 3
- â†'Registarcija 4
- â†'Login

Gradska Vijećenica

Gradska vijećnica je tu da pomogne graÄ'anima Los Santosa,oko poslova,plaćanja računa i tako dalje.
Vjecnica vam je uvijek na usluzi 24 casa gdje možete vaditi svoje matične knjige i tako.
- Slike sa servera:
â†'Mehancarska radiona

â†'Gradska Vijecnica

â†'Prolaps prodavnica
joÅ¡ puno novihi iznenaÄ'enja...

Orgnaizacije

Organizacije na serveru su:
LEGALNE:
- Police Departmen
- Federal Berau of Investignion
- Cobra 11
- EMS
- Parking Server
- C N N
ILEGALNE MAFIJE:
- The Sicilan Mafia
- Balkan Snakes
- Rusian Mafia
- The Escobar Cartel
- Al Kaida
- The British Mafia

ILEGALNE BANDE:
- Los Santos Astecaz
- Los Surenos
- Grove street Family
- Ballas

Informacije o serveru

Forum servera: www.explosion-rp.com
IP servera: 78.46.32.47:7802
Sve važne informacije možete vidjeti na našoj oficijalnoj Facebook stranici ili na forumu.
DoÄ'ite i posjetite nas,uvjerite se da smo dobar Community.
  [/font]

NAPOMENA: Znam da je loÅ¡ opis servera možda,ali pisao sam brzo,jer se server otvara u 22:00 h,ne zamjerite,doÄ'ite posjetite i uvjerite se. Hvala na razumjevanju.
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Svidja mi se forum. Sretno ;)
Follow me na Instagram @sixmatic

sch

*

samo vi kopirajte daleko cete...intro morali ste kao na CH da sredite a i logo ste lepo kopirali

Srecno

sch

*

[quote author=
 Ricky link=topic=45978.msg340036#msg340036 date=1339791167]
samo vi kopirajte daleko cete...intro morali ste kao na CH da sredite a i logo ste lepo kopirali

Srecno
[/quote]Neka ćemo,šta te briga,to je naša lična stvar,u svakom slučaju hvala,stićemo mi dobar rezultat. :)
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Puma

Kopiranjem? Necete.. ne sretno vam! Kopiranti jedni.. smislite unikat a ne od CH da uzimate!

Ćini mi se zanimljivo moga bi doć !
Igram CoD4 & Dotu2
Moj xFire:cijuciks
Moj Steam:Doctor
Dota 2 movie : http://www.youtube.com/watch?v=9h4MPefc3Fo

sch

*

Citat: [M] Houston poslato Jun 16, 2012, 11:14:05 PRE PODNE
Kopiranjem? Necete.. ne sretno vam! Kopiranti jedni.. smislite unikat a ne od CH da uzimate!
Imaš nešto protiv? Nema šta moja lična stvar šta ću ja kopirati,kao da to "demek" ti nisi nkada nikog kopirao u ničemu... Ne filozofiraj,naša lična stvar... I tebi isto tako nesretno!
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Extra server,poceo sam igrati ... nije lose samo jos po nesto da se uradi i extra server,Ako bude jos imalo igraca bolje ce biti,Treba malo vise RP da se podigne ... .)

sch

*

Citat: Logoff # poslato Jun 18, 2012, 20:41:55 POSLE PODNE
Extra server,poceo sam igrati ... nije lose samo jos po nesto da se uradi i extra server,Ako bude jos imalo igraca bolje ce biti,Treba malo vise RP da se podigne ... .)
Hvala,samo ne znam šta više da doradim... Sve je zbugano,moram vidjeti drugi neki mod da edit... :)
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

Citat: [EX:RP] DeLtA.pwnâ,,¢ poslato Jun 18, 2012, 22:58:50 POSLE PODNE
Hvala,samo ne znam šta više da doradim... Sve je zbugano,moram vidjeti drugi neki mod da edit... :)

Ok,nastavi radit... :)

Citat: Moretti poslato Jun 19, 2012, 10:58:58 PRE PODNE
Citat: [EX:RP] DeLtA.pwnâ,,¢ poslato Jun 18, 2012, 22:58:50 POSLE PODNE

Ok,nastavi radit... :)

Samo nastavite ... :)