[Pomoc]Cudno ponasanje SQLite-a na linuxu

Započeo MafiaRPG, Jun 14, 2012, 12:57:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dakle na mom kucnom koji je hostan na windowsu sve odlicno radi. Jedan obican query tipa (update `cars` set  `health` = '%f' where `id` = '%d', vhealth, vid...) na windowsu mi updatea u roku 70-120ms. Na linuxu gdje je hostan moj server taj broj varira izmedju 4ms do nevjerojatnih 15000ms(da 15 sekundi) i u to vrijeme server zalagga. Prvo sam mislio da je problem u gamemodu, pa sam uzeo neki drugi mod i istu bazu te opet probao. Sve isto. Nakon toga sam optimiziro bazu jer sam mislio da je problem u njoj, opet isto. Nakon toga sam uzeo obican neki mod od 7k linija sa samp foruma koji je isto na sqlite i isprobavao updateanje querya na windowsu i linuxu. Isti problem se i tada dogodio. Sto moze biti? Host. Uzeo sam drugi host koji je isto na linuxu i opet mi se dogodio isti problem. Mada nije bilo updatenja od 15 sekundi ali je variralo od 90ms do 700ms sto je skoro sekunda i sto je opet previse. Po mom misljenju trebalo bi biti kao i na windowsu(70-120ms i da ne ide puno preko toga) no ocito nesto utjece na njega. Na samp forumu sam nasao post u kojem tip ima isti problem i nitko mu nije znao odgovoriti na to, osim jednog tipa koji je rekao da updateanje querya na linuxu se ponasa cudno iz nepoznatog razloga. Da napomenem, loadanje sa selectom je sve normalno, insertanje takodjer no updateanje se cudno ponasa. Cuo sam da je Ch takodjer na sqlite pa me zanima jesu li oni na windowsu ili linuxu i ako netko mozda zna kako rjesiti ovaj problem? Hvala unaprijed.
Poslednja Izmena: Jun 20, 2012, 21:24:43 POSLE PODNE od ...Р৸illipS...

problem postoji kod sqlitea, uzasno je spor kod spremanja podataka... nema tu pomoci....

Sergio_Don

Uzmi kod game-hr oni ti imaju windows servere.. Dogovori se preko supporta da ti daju na test 1h da testas da ne placas a nece ti raditi

Da ali toliko spor da mu u odreÄ'enom trenutku treba 15 sekundi za jedan ovako mali query? A nekad ga updatea za samo 4 milisekunde sto je jako cudno.