Domaci duvan?

Započeo [LH]Prozivka, Jun 07, 2012, 21:03:29 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Ljudi recite mi da li duvan koji se kupi u trafikama/prodavnicama ima iste stetne sastojke i supstance kao obicna cigareta?
I da li domaci duvan, koji bi ja gajio napr ima te supstance? (glupo pitanje ali jbg treba mi hitno)

ove sa trafika npr. black devil ima ti skoro isto ko obicna cigareta(mozda malo manje pise na paketu) ,, a ako ces ti slagat valjda ces znat sto stavljas unutra :/
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !

Mislio sam na duvan koji se kupi u kesici. A ovo drugo sam mislio kad ja gajim svoj duvan i nista ne stavljam, samo zarolam, nema tih supstanci u njemu vec stavljenih? xD

znam na sto si mislio, i to ti govorim, ovo sto kupis u toj kesici duhan za motanje ti imas skoro isto ko obicna cigareta.
Vikend je policija nas hvata,
vikend je ode cijela plata,
oko nas stvari ukradene,
sve smo dali na planove i sheme..
||||:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=:=:THE IVEX:=:=:=:=:=:=:=:=:=::=:=:=:=:=:=::=:|||| 

PS: Ne saljite mi nikakve pm jer neodgovaram na njih! Ako trebate nes pitajte ove pr0 skriptere pa neka vam kazu!Hvala !