[POMOC] Animacije

Započeo Fantom.pWn, Jun 03, 2012, 11:25:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta moja
Opis Problema : Evo ovako napravio sam animacije za igrace,i sad npr ukucam /sit 1 on sedne i sve ok,ali ima jedan problem,igrac koji je pored mene vidi da radim anim,a ja koji radim animaciju ne vidim ,razumete me vajda,ja ne vidim animaciju. click help?

Daj komandu /sit 1
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!

to ti se desava ako ti ili on imate modovan anims u gta folderu.

if(strcmp(cmd, "/sit", true) == 0)
    {
        if(PlayerInfo[playerid][pTazovan] == 1) return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"Tazovan si nemozes koristiti animacije");
    if(PlayerCuffed[playerid] == 2) return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"Stavljene su tilisice ne mozes koristiti animacije");

if(PlayerToPoint(30.0,playerid,329.2925,121.5384,1007.9657)) return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"U banci si nemozes koristiti animacije");
       if(GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_ONFOOT) { return 1; }
        if (!strlen(cmdtext[5])) return SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,"TIP: /sit [1-4]");
       switch (cmdtext[5])
       {
           case '1': BackAnim(playerid,"PED","SEAT_down",4.1,0,1,1,1,0,8);
            case '2': LoopingAnim(playerid,"MISC","seat_lr",2.0,1,0,0,0,0);
            case '3': LoopingAnim(playerid,"MISC","seat_talk_01",2.0,1,0,0,0,0);
            case '4': LoopingAnim(playerid,"MISC","seat_talk_02",2.0,1,0,0,0,0);
           default: SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,"TIP: /sit [1-4]");
       }
       return 1;
    }

Citat: JovanCobain poslato Jun 03, 2012, 11:55:53 PRE PODNE
    if(strcmp(cmd, "/sit", true) == 0)
    {
        if(PlayerInfo[playerid][pTazovan] == 1) return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"Tazovan si nemozes koristiti animacije");
    if(PlayerCuffed[playerid] == 2) return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"Stavljene su tilisice ne mozes koristiti animacije");

if(PlayerToPoint(30.0,playerid,329.2925,121.5384,1007.9657)) return SCM(playerid,COLOR_WHITE,"U banci si nemozes koristiti animacije");
       if(GetPlayerState(playerid) != PLAYER_STATE_ONFOOT) { return 1; }
        if (!strlen(cmdtext[5])) return SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,"TIP: /sit [1-4]");
       switch (cmdtext[5])
       {
           case '1': BackAnim(playerid,"PED","SEAT_down",4.1,0,1,1,1,0,8);
            case '2': LoopingAnim(playerid,"MISC","seat_lr",2.0,1,0,0,0,0);
            case '3': LoopingAnim(playerid,"MISC","seat_talk_01",2.0,1,0,0,0,0);
            case '4': LoopingAnim(playerid,"MISC","seat_talk_02",2.0,1,0,0,0,0);
           default: SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,"TIP: /sit [1-4]");
       }
       return 1;
    }

Zasto komplikujes stvari ??
Da koristis ZCMD pa i ajde,ali za strcmp je ovo nepotrebno,koristi lepo

new x_nr[256];
        x_nr = strtok(cmdtext, idx);

if(!strlen(x_nr)) return SendClientMessage(playerid,COLOR_YELLOW,"TIP: /sit [1-4]");

if(strcmp(x_nr,"1",true) == 0)
{
BackAnim(playerid,"PED","SEAT_down",4.1,0,1,1,1,0,8);
}
else if(strcmp(x_nr,"2",true) == 0)
{
LoopingAnim(playerid,"MISC","seat_lr",2.0,1,0,0,0,0);
}

Nadam se da si skontao :)

Ako nisi kazi pa cu ti ja lepo uraditi tu komandu .
Izvinjavam se na svim glupostima i ako sam nekome napisao nesto lose, neko drugi je koristio moj profil!