Super skola

Započeo D Boy, Maj 31, 2012, 08:42:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo ovako da obavjestim sve korisnike Balkan Samp foruma da se na Balkanu otvara skola skriptanja i web-dizajna.Odlucio sam osnovat tu skolu jer vidim da mnogi ne shvacaju rad po tut-ovima.Daljnje informacije cete dobiti neposredno pred otvaranje skole.E da da ne zaboravim vrsit ce se uplate na ziro racun.Cifre nisu velike i uplate vrijede samo 1 tjedan,znaci uplacujete svaki ponedjeljak odredenu cifru i ucite skriptati i dizajnirati.
Uplate:
Skriptanje-30kn
Web Dizajniranje-40kn
Nadam se da vam cifre nisu velike jer su instruktori jako dobri u svom poslu.Uvijek dobro dode jos clanova pa ako netko zeli biti profa u mojoj skoli nek se obrati.Naravno biti ce placeni svi profesori odredenom svotom.
Postajte i komentirajte

ti si nov na ovom forumu, i sta mislis da ce ti neko uplatiti? Kazes instruktori su veoma dobri, pa daj da vidimo koji su to instruktori i njihove neke radove pa da se uverimo.. :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Moze sam da mi dode novi net pa ces vidjet msm ti znas s tim mozda radit ali frende vidis da sam napisao ko zeli u profesorski tim da ce bit novcao placen.Pitao sam jer ako mi se netko dobar odavde pridruzi vise ce vjerovat ali dobro vidjet cemo sve

Ma nista to,na ovom forumu se moze nauciti savrseno skriptati i bez toga.

Ja ti prvi nebih uplatio. Odakle nama dokazi da ti nas neces zeznut ? Kao sto je reko Gotti, daj nam neki dokaz. Reci tko su instruktori.

[CM]Cundrajz

Tri riječi (ili jedna,nije bitno) Ha Ha Ha!
Ko će ti uplatit za skriptanje kad postoji SAMP Wiki -.-' a što se tiće Web Dizajniranja pa barem u ovom 21 stoljeću ima mnoštvo "Basic" programa od kojih će krenuti. I 100 puta je lakše tako učiti a imaš vizualni pregled svega toga.

Brate ako ti bankrot nije mio ne hvataj se toga!

Ja sam samo reka trenutno mi neradi net kod kuce ali za par dana vam pokazem radove.Ako necete nmvz ja sam samo obavjestio