Evo i mene

Započeo Cena, Maj 22, 2009, 00:24:00 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo stigao i Cenaa pa da se malo i ja prestavim ako nema te nista protiv :) mislim jedva sam nasao ovaj forum i tek sad sam se regao :( mozda me neki znaju mozda neki ne ali evo pokusacu uz ovu malu pricicu da vam docaram sebe -_-
Pa da krenem,svoju SAMP karijeru sam poceo u junu ili julu 2007 ne secam se naravno kao svaki noob igrao sam razne server do danas kad nisam nasao CH ( CroHerzegovinu) a to se desilo 3.novembra 2007 i tako sam krenuo da je igram i verujte ili pitajte koga hocete u to vreme bio sam najaktivinji igram na serveru bukvalno dan/noc igranja a skolu da vam ne pricam lol.Kad sam krenuo da igram bio je mod koji se zvao PEN1 (Public Enemy Number 1) i bio je veoma cool sa gangovina koji su igraci napravili ( SF,BM,JSO,D,.. ) ja sam bio u JSO-u primljen od strane mog najboljeg i najaceg coveka koji me je primio kao brata xD i pomogo mi a njegovo ime je bilo Wolf.Onda je dosao dan 23.novembar 2007 kad se mod promenio u GF ( GodFather) to je bio rpg mod ono leveli,paydayevi,kuce i to i sad nije bilo vise gangova tako da smo svi se razmesali neki su otisli u FBI neki u TAXI,PD i tako ali ja sam otisao u FBI koji je tada predvodio Jack Bauer ( legenda :) ).Nakon toga u januaru 2008 soprano je zafalilo malo admina server je bio skoro full a bila su samo 5-6 admina ( bruno,doe,soprano,montana...) i on je otvorio temu i ono prijavi se pa glasaj i tu sam dobio admin naravno srecan kao i ostali koji su dobili ( bauer,niska,ante..) i server je napokon dobio status najaceg sa dobrim i aktivnim adminima.Kako je vreme prolazilo neki igraci su poceli da odlaze i prave svoje servere svo je uzrokovalo povlacene nekih igraca sa sobom i polak raspad,a da prvi koji je krenuo sa svojim serverom bio je Tony_Montana sa Balcan Stories serverom...Sad neki verni igraci su ostali i igrali bilo je sve ok i onda jos jedan igrac je to uradio on se zvao Dujma sa GeForce server e tu su sad igraci poceli da prelaze i prelaze ali ipak ostalo je nesto i na CH-u.Kako je vreme prolazilo ja sam sve manje i manje igrao RP server i krenuo sam igrati DM nalazio clanove i tako i onda se desilo problem sa skolom tako da sam ja prestao igrati i rp i CH server ali ako bog da i sve sa skolom bude ok vraticu se mislim biti aktivniji.

Huh zabole me ruka xD a sad vam prestavljam moj drugi zivot xD tj.moj rad sa DM serverima i dokle sam dogurao...

Kao sto rekoh moj prvi gang je bio JSO raspao se kad se zatvorio pen1 mod i poceo gf na CH-u tu smo stali ali mene je oduvek to privlacilo DM DM i tako sam resio da krenem putem u koji vodi do vrha ili do dna.Prvih 1-2 dana sam trazio clanove sirom SAMP-a naravno ja ih nadjem ali oni me odvuju :( zasto zato smo mi je engleski bio :( i skills sa orzujem isto i tako je prolazilo vreme pokusavao sam pokusavao i na kraju uspeo u jednom clanu koji se zvao FH ( Fearless Hitman ) tu sam bio oko 2-3 nedelje i onda sam quit jer je clan bio ne aktivan,sad trebalo mi je nesto novo i od jednom frenda ovde sa CH sam cuo za clan BoD ( Blood or Die ) naravno stavio sam prijavu bio testiram i odbijem lol jer je klan bio bas dobar i igrac koji me je testirao je bio vrh ali sa vremenom sa naucio sve to i pokusao opet i uspeo usao sam u jedan od naj klanova u to vreme sa RW ( Running Weapons: uzi,tec9,sawn).Biti u takvom klanu je bio vrh :) ali klan se raspao i ja sam bio :( zatvorio onda sam upao u klan P ( Prodigy) isto dobar klan sa dobro istorijom i tako ali i isto tu je pocelo neko psovanje i tako nas nekoliko je napustilo klan...oprobao sam srecu u klanu koji se zove BB ( Blood Brothers ) isto dobar klan tu sam bio jedno mesec dana ali sam quit jer neki clanovi klana su veoma :( non stop su plovali i tako.E onda je dosao san svakog igraca koji dobro zna SAMP i klanove u njima naime stavio sam prijavu za klan koji se zove MOB ( The Mobster ) i uz malo srece primljen sam ali taj klan nije bio zasnovan na RW oruzju nego i na WW ( Walking Weapons:spas,deagle,m4..),dobro poznavanje engleskog,lojalnosti i tako to.Shvatio sam da je to pravi klan za mene i ostao sam u njemu tj.sad u maju mi je bilo 1 godina kako sam u tom klanu a da MOB je jedan od 3 najaca klana u SAMP tako da :):):) ali nije sve u tome cool je biti clan tako velikog klana naravno mi smo se prosirili na ostale igrice CoD4,GTA IV,Qvake Live,BFH...i da kad si toliko duboko u nekom klanu kad si clan gotovo nemoguce je napustit ga jer 1 godina provedena sa istim igracima to zajebavanje preko ventrila ( program kao teamspeaker ) to poznavanje ono neopisivo je.Isto klan je zasnovan na bugovina i sve je u bugu xD salim se svi igramo sa bugova :)

I na samom kraju za sebe mogu da kazem da sam jedan od najacih igraca na ovim prostorima :) tj.sad neko misli uf igrao sam ja protim tebe i dobio te lol mozda u RW na pen1 modu gde nema brzo trcanje ali ajde sa mnom na pravi DM server 1na1 da igramo sa budovima pa da te vidim,ww ili rw biraj xD i jos nesto koliko sam ja proveo igrajuci dm servere uceci sve moguce bugove u sampu verujem da vas malo ima koji znate to :)

Cena aka Crazy_Cena aka Lil_Cena aka [MOB]Juice

The End :)
Poslednja Izmena: Maj 22, 2009, 01:00:48 PRE PODNE od Cena

matejdz

M-Gun

dobrodosao bogme si se namucio da napises a i ja da procitam  :D  8)

E bok tebe se sjecam dok sam bio PD, ti si bio FBI leader :D
Dobrodosao i ja se nadam da ces ubrzo doci na servuer :)

IamLegend sta drugo haha salim se da bio sam u fbi i lider fbi sa bauerom,niksom i tako tim noobovima xD

Bok Cena, nisam te bas dobro znao XD

Odsutan dok ne doÄ'em.

Pa da kad si ti dosao na CH ja sam redje igrao :)

Dje si Cena pizdune :D Nezelim otkriti identitet, samo cu ti rec da sam i ja bio FBI leader s tobom i Bauerom i  skupa smo jeli kajmak .

Dosao je i Cena..

Pozz i dobrodosao..

Citat: Cena poslato Maj 22, 2009, 14:24:47 POSLE PODNE
Pa da kad si ti dosao na CH ja sam redje igrao :)

Igrao si ti, ali te nisam bas znao x D, onako u prolazu x D

Odsutan dok ne doÄ'em.

M-Gun

Citat: Cena poslato Maj 22, 2009, 22:30:44 POSLE PODNE
kako znas moje ime xD

pa ak imas ime u profilu ili msnu moze ti se otkrit :D