[Pomoc] OneBip

Započeo ∂αηιεℓ zεяσ, Maj 28, 2012, 14:55:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vidim da cesto OneBip ali neznam sta je to :) Znam da je to nesto preko moba  da se salju pare,ali moze li neko da mi objasni detaljno ako nije problem.Unapred Hvala! :)
ODSUTAN

Bilo je objašnjeno već u par tema, traži

[CM]Cundrajz

Citat: rentahosting poslato Maj 28, 2012, 15:38:00 POSLE PODNE
Ne diPr nego mu reci!
Ovako.
OneBip ti je online račun na koji Å¡aljeÅ¡ novac slanjem poruke preko mobitela. Tako ti se skida odreÄ'ena svota kredita sa moba i Å¡alje na tvoj OneBip račun. Taj račun možeÅ¡ spojiti sa bankovnim računom te tako dizat pare,ili ga možeÅ¡ spojiti sa kreditnom karticom.
Jedini problem je što moraš imat preko ja msm 200 kuna da možeš dignut i uzima ti dobru proviziju.
Sve u svemu registruj se da bolje to doživiš jer teško je objasnit http://onebip.com/

A ti rentahosting se smaraj sa glu*pim komentarima!

Citat: [CM]Cundrajz poslato Maj 28, 2012, 17:18:18 POSLE PODNE
Ne diPr nego mu reci!
Ovako.
OneBip ti je online račun na koji Å¡aljeÅ¡ novac slanjem poruke preko mobitela. Tako ti se skida odreÄ'ena svota kredita sa moba i Å¡alje na tvoj OneBip račun. Taj račun možeÅ¡ spojiti sa bankovnim računom te tako dizat pare,ili ga možeÅ¡ spojiti sa kreditnom karticom.
Jedini problem je što moraš imat preko ja msm 200 kuna da možeš dignut i uzima ti dobru proviziju.
Sve u svemu registruj se da bolje to doživiš jer teško je objasnit http://onebip.com/

Ok tnx Cundrajz , a da ti rentahosting bolje idi gledaj u sunce ili tako nesto nego da spamas tu i skupljas postove! Nisam trazio da mi kazes dali ima tema u vezi sa tim :S
ODSUTAN

Citat: [CM]Cundrajz poslato Maj 28, 2012, 17:18:18 POSLE PODNE
Ne diPr nego mu reci!
Ovako.

TrebaÅ¡ imati 200â,¬ + na onebip računu da bi mogao dići sa banke novac a i taj novac Å¡ta uzmeÅ¡ preko banke uzmeÅ¡ oko 60-70 %.A korisnik "rentahosting" nije rekao glupi komentar rekao je pravilno ja sam objaÅ¡njavao već u 2-3 teme ovo i imaÅ¡ Google tako da...

[CM]Cundrajz

Hahah u sunce  :D
Nadam se da sam pomogao

Lock. Inače za tako glupo pitanje, jednostano napiši na google. -.-'