Optimus Radio [RFA]

Započeo Lonkec, Maj 26, 2012, 20:01:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Nakon dugo vremena, Optimus Radio je ponovo "na nogama".

Nažalost, u zadnjih par tjedana imali smo problema sa hostingom (prebacivanje na novi panel) pa neko vrijeme nismo mogli puštati pjesme, ni mi, kao voditelji programa, ni Auto DJ.

No, nebitno to. Bitno je da smo ponovno aktivni, isto tako je redizajnirana stranica, kako bi se lakše "snašli" i kako bi bilo što "zanimljivija".

Isto tako vas pozivamo da nam se pridružite svake veceri u programu uzivo gdje mozete naruciti vase glazbene zelje, pozdraviti nekoga, ili nešto sasvim deseto.

Možete se družiti sa nama na chatu Optimus Radija (uskoro aktivno), razmijeniti mišljenja, glasati za hit tjedna na forumu (uskoro aktivno).

Još nešto o nama (citirano sa stranice):

"Optimus Radio namjenjen je svima koji vole dobar ritam i raznoliku vrstu glazbe.

Osim što se možete opustiti uz dobru glazbu, kod nas možete razmijeniti mišljenja i ideje te se družiti s nama na chat-u. Isto tako možete naručiti neku glazbenu želju te poruku, oživjeti neke stare uspomene ili jednostavno uživati zajedno s nama.

Trudimo se zadovoljiti sve ukuse, postepeno širiti spektar rada u vidu drugih vrsta glazbe, kontakta sa slušateljima i slično. Povećanje broja slušatelja bitno će utjecati na rad i razvoj Optimus Radija što znači da je svaki slušatelj bitan i da će se njegove primjedbe, pohvale i slično uzeti u obzir.

Propuste svodimo na minimum no ako se i dogode nemojte nam zamjeriti, jer tko radi taj i griješi. "

Posjetite nas na www.optimus-radio.com i uživajte.

I naravno, tko je u mogucnosti, neka prosiri link prijateljima, rodbini ... neka nas se cuje sto dalje :)

- Naravno, jedan od voditelja je i DJ DADO // Nadam se da će te biti zadovoljni sa mojim nastupima ;)

Vidimo se & čujemo se opet sutra :*

[CM]Cundrajz

Daj brate stidi se.
Ko još sluša cajke.
Ubaci neÅ¡to strano  8)

Ubaci da je npr. 2h strano, pa 2h narodnjaci :D

[CM]Cundrajz

Citat: [WWW]cetaog4 poslato Maj 28, 2012, 11:14:04 PRE PODNE
Ubaci da je npr. 2h strano, pa 2h narodnjaci :D
i onda 20 sati domaće ahaha da se ima cijeli dan sta slusat

ÄŒekali smo mog kolegu, sad će biti i programi sa house muzikom, sa domaćom ( znači magazin, itd. ) i sa cajkama za one teÅ¡ke cajkaroÅ¡e :P . .. Danas će sve biti napisano na sajtu, tako da očekujte  viÅ¡e informacija tokom dana :)

[CM]Cundrajz

e brate
znam preko winampa jel mogu dj?

Citat: [CM]Cundrajz poslato Maj 28, 2012, 17:19:09 POSLE PODNE
e brate
znam preko winampa jel mogu dj?

Objasni mi na PP šta točno mislis :)

@ OSTALI - DJ Charly je ON AIR, tako da , navalite :D