[POMOC] - JunkBuster - Skripteri Division RPa hitno!!

Započeo ¤EG¤Ovca.ini, Maj 24, 2012, 21:17:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Division Edit
Detaljan opis problema: Ovako , pošto mi je išao na živce taj JunkBuster, pobanao i pokikao mi je sve sa servera sad mi je 0/50 od 20/50 -.-' išao sam ga maknut iz moda, i sada kada sam ga maknuo znaći zakomentirao sam i maknuo sve JBC_Safe bla bla i to i idem kompajlat kad ono sljedeće, a ništa nema od JB-a više u modu -.-':
Dio skripte: C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(1086) : error 021: symbol already defined: "GivePlayerMoney"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(1087) : error 021: symbol already defined: "GivePlayerWeapon"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(1088) : error 021: symbol already defined: "ResetPlayerMoney"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(1089) : error 021: symbol already defined: "ResetPlayerWeapons"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48471) : error 021: symbol already defined: "GivePlayerMoney"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48474) : error 021: symbol already defined: "gettime"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48476) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48481) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48486) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48489) : error 021: symbol already defined: "ResetPlayerMoney"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48491) : error 021: symbol already defined: "curHour"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48491) : error 021: symbol already defined: "curSecond"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48496) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48499) : error 021: symbol already defined: "GivePlayerWeapon"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48502) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48505) : error 021: symbol already defined: "ResetPlayerWeapons"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(48508) : error 010: invalid function or declaration
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(49828) : warning 203: symbol is never used: "curHour"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(49828) : warning 203: symbol is never used: "curMinute"
C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(49828) : warning 203: symbol is never used: "curSecond"
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

17 Errors.

[/b]
Slike/Video:/
Poslednja Izmena: Maj 24, 2012, 21:21:24 POSLE PODNE od (EG)KrunsY.ini

Join us today! 176.57.128.4:7793

Moji radovi:
[MAP] Burg - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=28297
[MAP] Salon Brodova i Dock: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=28260.0

Daj mi primjer? pošto nisam baš neki u pawnu? :P

Join us today! 176.57.128.4:7793

Moji radovi:
[MAP] Burg - http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=28297
[MAP] Salon Brodova i Dock: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=28260.0

Boris Spice

PR:

C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(1086) : error 021: symbol already defined: "GivePlayerMoney"

Kopiraj
GivePlayerMoney

i ako nema new GivePlayerMoney;   stavi

ako ima dvaput ili vise obrisi

Citat: [LA]Boris Spice.pwn poslato Maj 25, 2012, 13:09:54 POSLE PODNE
PR:

C:\Users\*****\Desktop\Division RP\Division RP\dv rp\gamemodes\division.pwn(1086) : error 021: symbol already defined: "GivePlayerMoney"

Kopiraj
GivePlayerMoney

i ako nema new GivePlayerMoney;   stavi

ako ima dvaput ili vise obrisi
ako znas skriptat onda bi trebao znati da je GivePlayerMoney funkcija u a_samp inc-u
@autor
jesi izbacio junkbuster include ?

Slusaj...Imao si npr JBC_Safe bla bla...samo si trebao izbrisati to JBC_ (ako si vec izbrisao junkbuster) i sve ce ti lijepo radit..ako ne znas posalji mi svoj edit na PM da ti odradim to !