COD MW ?

Započeo [VG] Pavle, Maj 22, 2012, 12:01:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz,

Raspust je uveliko poceo, a meni po malo dosadno, pa me intresuje sledece :D

da li neko zna igricu slicnu Call Of Duty MW, a da nije battlefield, i da su normalne a ne sa zombijima ?

Day Of Defeat Source, kao CSS, samo sto je o drugom svjetskom ratu, a moras imati steam, da bi ulazio u vecinu servera ;)

"Religija je samo iluzorno sunce koje se kreće oko čovjeka dotle dok se on ne kreće oko sebe samoga." - Karl Marx

"Nije glu.p onaj koji nezna da cita, nego onaj koji povjeruje u sve sto procita." - Ivo Andrić

[CM]Cundrajz

Ghost Recon, Operation Flashpoint, Brothers in Arms, Medal of Honor, Vietnam ...
Od Ghost Recona su ti svi djelovi dobri,Vietnam je najbolji Vietnam 2, a od Operation Flashpoint ti je najbolji Red River,Medal of Honor najbolji Airbone po meni!

Citat: [CM]Cundrajz poslato Maj 22, 2012, 16:38:18 POSLE PODNE
Ghost Recon, Operation Flashpoint, Brothers in Arms, Medal of Honor, Vietnam ...
Od Ghost Recona su ti svi djelovi dobri,Vietnam je najbolji Vietnam 2, a od Operation Flashpoint ti je najbolji Red River,Medal of Honor najbolji Airbone po meni!
Koju ti preporucujes, trazim bas ono slicno kao CoD4, ili onaj sledeci dio. Volim ona novija oruzija i sve ono :D Ima li u kojoj igrici od ovih sto si naveo, da cas igras na zemlji a cas u vazduhu (avion/heli) ?

[CM]Cundrajz

Ummm. Operation Flashpoint: Red River (novija oružja) ,  a Medal of Honor: Airbone (čas na zemlji,čas u zraku) :D

Arma 1,2,3 :D
Poslednja Izmena: Maj 22, 2012, 17:13:39 POSLE PODNE od [MG:RP]David_Shelbyâ„¢
Follow me na Instagram @sixmatic

Citat: [MG:RP]David_Shelbyâ,,¢ poslato Maj 22, 2012, 17:13:30 POSLE PODNE
3 nije izasao
crysis 1 i 2 su jako dobre igre ...
probaj i sa Fallount 3 i Fallout:New Vegas
Metro 2033
Half Life i slicno
bog je bas za to stvorio google :)

Citat: El Niñoâ,,¢ poslato Maj 22, 2012, 17:46:53 POSLE PODNE
Citat: [MG:RP]David_Shelbyâ,,¢ poslato Maj 22, 2012, 17:13:30 POSLE PODNE
3 nije izasao
crysis 1 i 2 su jako dobre igre ...
probaj i sa Fallount 3 i Fallout:New Vegas
Metro 2033
Half Life i slicno
bog je bas za to stvorio google :)
Ma gledao sam po guglu, i nasao sam slicne igrice ali mi se bas i ne svidjaju, a za neke nemogu naci sve na guglu :)

Ma igrao sam vecinu tih igrica, smaraju a posebno crysis ...