[Pomoc]Oko hangara

Započeo mikasa2210, Maj 21, 2012, 13:12:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Scripta koju koristim:Moja
Detaljan opis problema:
na nekim serverima sam vidjao hangare samo za mafiju, znaci kad se spavnuje clan mafije ne dobije gun nego ode do hangara i tamo kuca /paket.. i moze da mu izbacu paket 1.da bude m4 i deagle..pa paket 2 da bude snajper i pancir.i dosta 2 paketa ali dali neko zna da mi objasni kako to da napravim...MOLIMVAS HITNO MI TREBA

molim vas da mi ovo objasnite jel ima neko ko sigurno zna a meni treba!!

idi pod public SetPlayerSpawn(playerid) i nadji kordinate spawna od te organizacije i doadaj
SafeGivePlayerWeapon(playerid, ID ORUZIJA, MUNICIJA);

Citat: [BU]Lukas poslato Maj 21, 2012, 15:28:58 POSLE PODNE
idi pod public SetPlayerSpawn(playerid) i nadji kordinate spawna od te organizacije i doadaj

on zeli da igrac kupi taj paket...

@mikasa2210

napravis komandu /paket1. Kada je igrac na toj koordinati da dobije odredjeni gun i da mu oduzme novce...

Nadjes mesto koje oces kucas /save odes u my documents onda GTA SA Files pa onda SAMP pa onda savedpositions.txt , tu imas koordinate (2,3,4 broj ) i onda napravis pickup na tom mestu i kad stane na pickup napravis meni ...to imas ovde : http://wiki.sa-mp.com/wiki/Creating_a_simple_Menu , i gotovo :) Ako imas nekih problema pitaj na PM..
ODSUTAN

Citat: Claude_ poslato Maj 21, 2012, 15:42:36 POSLE PODNE
Citat: [BU]Lukas poslato Maj 21, 2012, 15:28:58 POSLE PODNE

on zeli da igrac kupi taj paket...

@mikasa2210

napravis komandu /paket1. Kada je igrac na toj koordinati da dobije odredjeni gun i da mu oduzme novce...

moja greska ako ti treba komanda reci :)

a dali bi neko hteo da mi napravi to ka fs pa da mi da molim vasss...

ama ne zelim ja ili bilo koj igrac da kupi taj paket nego da clan mafije kada udje u igricu ne dobije gun nego udje u igrici i nema gun pa lepo sedne u kola ode na mesto koje ja zovem hangar i lepo ukuca paket1 ili paket2 i dobije neke gunove i nemoze ponovo to uraditi dok ne prodju 10min ako me razimete..
e sad jos kad bi neko znao kao to da napravim bilobi ok.ako neko zna molimvas pomozite mi

Imas takvih komandi ovde ,malo potrazi!

pa otrazi ti ja sam trazio mnogo puta i ove i na googl-u i nema i na youtube-tu i nema na raznim forumima sam trazio i nema ako neko moze da mi nadje tako nesto..bio bi mu zahvalan