[Pomoc] Spawn

Započeo Tarik (Krdzalic), Maj 19, 2012, 19:42:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Ovako, spawnchange mi je totalno sjeban, em neradi nista, zbugan je totalno. Mozeli mi ko napraviti ili dati neki tut kako da to sredim, sjebano je skroz, neda mi se pravit izpocetka, pa ako ko ima neka mi posalje ako problem nije .
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Skriptam za novac ! Javite mi se preko privatne poruke !
[/B]

Semko_Boss

E ovako...KAO PRVO IMASH 100000 Takvih TuT-a....kao drugo...TI si NeKI SKRIPTER I SAM ODRADI TAJ SPAWN CIM SI DO TU STIGAO(makar pisi koji ti je edit skripte nije sramota)

Ti nemozes nikako znati jeli ja pravim od 0 svoj mod ili editiram drugi, a za tvoju informaciju, spawnove za orge i ostale spawnove sam prekopirao iz druge skripte.
Skriptam za novac ! Javite mi se preko privatne poruke !
[/B]

TakoÄ'er imam problema sa spawnom. Zezaju me spawnovi organizacija, na CLRP gamemodu. Kada umrem spawna me kod bolnice, a ne u bazi. ZaÅ¡to?

vlado_plavsic

Citat: Gerard poslato Maj 19, 2012, 21:33:17 POSLE PODNE
TakoÄ'er imam problema sa spawnom. Zezaju me spawnovi organizacija, na CLRP gamemodu. Kada umrem spawna me kod bolnice, a ne u bazi. ZaÅ¡to?

Zato sto je tako napravljeno?

OT:Daj tu tvoju komandu/sistem da probamo da ga ispravimo.

Evo samo da javim shvatio sam na koju foru je to radilo.

Kada si umro onda te spawnalo kod bolnice, a kada si izašao iz igre i ponovno ušao tada si se spawnao u bazi (odnosno u kući, zavisi kako si naštelao). Kopirao sam koordinate spawna kod bolnice i stavio u Pawnov find i obrisao cijeli taj dio iz skripte. I sad je onako kako bih htio.