[pomoc] streamer 0.3e

Započeo $tefan, Maj 19, 2012, 18:28:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moj gamemode pocet od gtarp-a
Detaljan opis problema: ovako prebacio sam svoj kucni na 0.3e ,i sve extra radi includove update ma sve imam problem oko streamera kada idem samp-server.exe pise mi tamo gamemode: unkown vidim u server.log ovo se pojavi
[16:18:51] *** Streamer Plugin: Include file version (0) does not match plugin version (0x26104) (script needs to be recompiled with the latest include file)[16:18:51] *** Streamer Plugin: Obsolete or invalid native found (script needs to be recompiled with the latest include file)
Vidim onda trebam streamer da updatujem i idem zadnju verziju imao sam onu streamer plugin v6 tamo neki neznam tacno i posle sam vido zadnju neki za 0.3e i ubacim taj novi streamer.inc i te nove plugine za to stare obrisem i pojavi mi se opet ono gore znaci sve sam proveri probo sam da mi stari include od v6 ostane a plugin samo pa oba dva nova pa plugin stari include novi i sve sam includove updatovo i pluginove znaci SVE! i pluginove sve i dalje se ovo pojavljuje. sve se load sve extra samo streamer nesto sere
edit: gledao sam i na forum samp ko ima isti takav problem probao sam isto i dalje se ono pojavljuje i gamemode: unkown
Dio skripte:/
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

Hvala unapred na pomoci! :)
Poslednja Izmena: Maj 19, 2012, 18:31:10 POSLE PODNE od $tefan

Jbg ti znas li ti Engleski, ili barem koristi Google Translate :S
script needs to be recompiled with the latest include file
Just one more time.

Skini i ubaci najnoviji streamer i include...i radi ce ti normalno...  ;)

Citat: Lemi_Zero poslato Maj 19, 2012, 21:03:51 POSLE PODNE
Skini i ubaci najnoviji streamer i include...i radi ce ti normalno...  ;)

Samo je potrebno da ubaci novi plugin u plugins folder i da ponovo kompajlira sve FS i GM sa novim inc. fajlom koji dode zajedno sa pluginom u 1 rar datoteci...
Just one more time.

znaci da kada si ubacio taj streamer za 0.3e moras kompilati mod s njim da ga ocita i onda bi sve trebalo lijepo da radi ;)