[pomoć] Kako napraviti ovo? (automatsko ucitavanje)

Započeo Jo0ker, Maj 17, 2012, 21:40:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Gamemod: Moj
Problem: Imam jedan public koji koristim za ucitavanje rekorda na utrkama, zelio bi napraviti da se automatski otvara, sada svaki puta moram koristiti /rekordi [ime trke] i onda se učitavaju, želio bi napraviti da se to samo učita ovisno koja je trka aktivirana.
Public :

public LoadRekord(playerid,name[])
{
////////////////////////////////////////////////////
}
return 1;
}

ovako mi je definirano kada je utrka aktivna : lemanspocetak == 1

pa sam mislio da se negdje ubaci ovako nesto :

uklonio
        }

Znam da to što sam ja napravio nema smisla, to sam bzvz pisao da me shvatite što želim napraviti, ima li tko ideju kako bi to mogao napraviti?
"Race/tokyo.race" -> Race je mapa u scriptfilesima a "tokyo" je jedan txt dokument u koji se spremaju rekordi.

Ono Å¡to želim je da netko pokuÅ¡a napraviti public sa ovime Å¡to sam izložio, znači da bude kao npr.  "public loadrekord()" i onda ja jednostavno ubacim loadrekord tamo gdje treba, znači da se od ovoga zadnjeg Å¡to sam stavio kod nekako napravi public koji će služiti svrsi kao ovaj sadaÅ¡nji.
Poslednja Izmena: Maj 17, 2012, 22:19:39 POSLE PODNE od Jo0ker

Prodajem "AG-RP" GameMod, možete ga pogledati na Haimachi, upitom na PM.

A da napraviÅ¡ timer koji će ti automatski nakon odreÄ'enog vremena se pozivati na taj public?

Napravio sam ja public koji automatski otvori rekorde, tj. rekord koji treba i sve to valja, ali ne spremi rekord zato Å¡to mu za to treba "strmid(CurrentRace, name, 0, strlen(name), 255);", a to ne znam kako bi napravio. Zato Å¡to je name zapravo cmdtxt koji upisujem na /rekordi [text] a ovako nema teksta kada ide automatski, pa ne znam kako bi napravio to.

Lock Napravio sam nekako sam :D