[RS:RP] RiverSide Sistemi

Započeo K4[Я]!K3, Maj 13, 2012, 12:02:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav SAMPeri. Pokazacu vam ovdje neke skripte koje ce se nalaziti na nasem serveru, to su pretezno skripte koje poboljsavaju RP, a svi ostali veci systemi kao i sve ostalo ce biti prikazano uskoro. Jer ne bi bilo iznenadjenje kada bi sada sve prikazali. Zar ne?  :)
Usput, zelim da vas obavijestim da se otvaranje naseg servera blizi. Otvaranje ce se odrzati u toku ovog mjeseca, konkretnije info uskoro uz veliko predstavljanje servera.
Uzivajte! PS slike otvarajte sa desni klick -> Open image in new tab


Ime skripte: Sistem droge
Autor(i) skripte: LuKsA
Komentar(i) autora: Jako dobro za RP; Jako opširne komande, puno droga.
Opis skripte: Komande su sljedeće; /koristidrogu, /mixajdrogu, /zaustavimixanje, /mojadroga, /posadi, /bacidrogu, /dajdrogu.

Opširne informacije:
Svaka droga je posebna na svoj način, neka daje samo HP, neka i armour, neka daje do 125 HP-a, neka do 150, ovisi od droge - do droge. TakoÄ'er HP se puno postepeno, Å¡to znači npr. 4 HP-a svake 2 sekunde, brzina punjenja takoÄ'er ovisi o jačini droge koja se koristi. Droga takoÄ'er mjenja vrijeme (weather). Kokain i trava se mogu posadit, ali naravno treba pričekati oko 10 minuta da bi ta droga bila gotova te sprema za berbu. TakoÄ'er sam složio i system adikcije, tj. ovisnosti, ako viÅ¡e puta koristite drogu, možete postati ovisnici o toj drogi (ovo se sve izračunava random, tako da netko 6 puta isproba drogu pa nije ovisnik, a netko 2 puta pa već postane ovisnik), kada ste ovisnici morate uzimati drogu ili ćete imati razna "čudna" stanja koja ometaju igru. Za svako mixanje droge trebaju posebne "namirnice", npr. za Meth (Metamfetamin / Kristal) trebate Efedrin i Pseudoefedrin, koji se i u pravom životu koriste za izradu ove droge, vrijeme procesa izrade droge je nasumično, Å¡to znači da može biti od 30 do 150 sekundi, opet ovisno o drogi i mnogo ostalih faktora. U procesu izrade u donjem desnom kutu se nalazi plavi "progress bar" koji vam pokazuje kolko je proces % zavrÅ¡en. Ukoliko imate kakva dodatna pitanja, pitajte u komentarima u ovom podforumu.



Ime skripte: Boombox
Autor(i) skripte: LuKsA
Komentar(i) autora: RP Situacije, zabave.
Opis skripte: Postavljanje radia / boomboxa, uzimanje radia, postavljanje stanice i sl.

Opširne informacije:


Ime skripte: C4 system
Autor(i) skripte: LuKsA
Komentar(i) autora: Korisno za mafijaska ubijanja, atentate i slično.
Opis skripte: Glavna komanda je /bomba. Bomba se sastavlja od 3 materijala / proizvoda; Motorno ulje (legalno - 24/7), Cilotrimetilen-trinitramin (C3H6N6O6) (ilegalno - black market) i električni upaljač (legalno - 24/7) koji se koristi za detonaciju bombe. Bomba se nemože detonirati ako je dalje od 400.0 unita od vas (oko 300 metara mi se čini).

Opširne informacije:
Sve je opisano već gore, ovdje ću samo nadodati slike.





Ime skripte: Ammunation Shop
Autor(i) skripte: LuKsA
Komentar(i) autora: Napravljeno kao ilegalni gun shop samo za gun dilere.
Opis skripte: DoÄ'ete u Ammunation Shop (tajna lokacija zasad) i možete kupiti sva oružja koja su na policama.

Opširne informacije:
Kada doÄ'ete u ammunation shop, dodete do oružja koje želite i pritisnite F / ENTER, tad vam postavlja kameru, zaledi vas i dobijate textdraw koji vas pita dali zelite kupiti oruzje za odredenu svotu novca, vi odgovorite pritiskom gumba Y(Yes - Da) ili N(No - Ne), onda vam se oduzima novac i vi dobijete to oružje u ruku. ViÅ¡e inf. na sljedećim slikama:



Ime skripte: Radio Stanice
Autor(i) skripte: LuKsA
Komentar(i) autora: N/A
Opis skripte: Sa komandom /setradio, u vozilu postavljate radio (jedan od 90 njih).

Opširne informacije:
Kad postavite radio, radio čuju svi koji su u vaÅ¡em vozilu. Ako izaÄ'ete iz vozila, radio viÅ¡e ne svira. Ako opet uÄ'ete, isti radio koji ste postavili će početi svirati. Isto vrijedi i za vaÅ¡e suputnike, suvozače. TakoÄ'er, kada vam svira radio, naslov pjesme koja trenutno svira je prikazan u donjem lijevom kutu. Postoje puno vrsta radia, Balkanski (Hrvatski, Bosanski, Srpski, Kosovski...), Hit Lista / Top 40 (I Love Radio, I Love 2 Dance, BestRadio...) i sl. ViÅ¡e informacija na slikama.



Ime skripte: Advanced Clothing System
Autor(i) skripte: LuKsA
Komentar(i) autora: Jedna od najunikatnijih i najkompliciranijih skripta trenutno na modu.
Opis skripte: Kupnja odjeće, stavljanje odjeće na odreÄ'eno mjesto, odjeća se sprema u accountu, možete imati do 5 odjeća, u to spadaju Å¡eÅ¡iri, kape, marame, maske, satovi, naočale, sluÅ¡alice i slične stvari.

Opširne informacije:
Skripta je dosta komplicirana a i radio sam je duže vrijeme, naime, uÄ'ete u dućan za kupnju odjeće, napiÅ¡ete /kupi te se vam stvori dialog sa biranjem kategorija odjeće, kada ga izaberete, odaberete odreÄ'eni artikl te ga namjeÅ¡tate na svojem liku (X, Y, Z koordinate, rotacija, veličina). Kada ste namjestili tu odjeću (objekt) onda kliknete gumb za spremi te se vam ta odjeća spremi na vaÅ¡ SLOT kojih je sveukupno 5, naknadno možete svlačiti odjeću sa sebe, oblačiti, obrisati, pogledati popis vaÅ¡e odjeće i urediti trenutnu koordinatu vaÅ¡e odjeće (to bude ubačeno uskoro). ViÅ¡e informacija možete vidjeti na sljedećem videu koji smo napravili za vas (HD verzija).

RiverSide SA:MP Advanced Clothing System


Poslednja Izmena: Maj 13, 2012, 12:03:42 POSLE PODNE od K4[Я]!K3™

Zlatan_Ibrahimovic


...Neno...

Kad se Karike i Luksa uhvate posla. :D

Sve extra,ofc.

Citat: ...Neno... poslato Maj 13, 2012, 13:33:53 POSLE PODNE
Kad se Karike i Luksa uhvate posla. :D

Sve extra,ofc.
Slazem se sa najvecim bajom na balkanu, Nenislavom iz Broda  ;D
XFIRE: marlon30
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
Nudim usluge photoshop radova! Javite se!

Hvala, inače ako niste pročitali ove je systeme radio LuKsa.

Meni je ovo PRE PRE!

:D

Nego , jel otvoren server , ak nije kad se otvara? :)

Citat: RaoulDuke poslato Maj 13, 2012, 15:39:52 POSLE PODNE
Meni je ovo PRE PRE!

:D

Nego , jel otvoren server , ak nije kad se otvara? :)
Nije još otvoren, krajem ovog mjeseca ako bog da. (:

Citat: K4[Я]!K3â,,¢ poslato Maj 13, 2012, 15:45:26 POSLE PODNE
Citat: RaoulDuke poslato Maj 13, 2012, 15:39:52 POSLE PODNE
Meni je ovo PRE PRE!

:D

Nego , jel otvoren server , ak nije kad se otvara? :)
Nije još otvoren, krajem ovog mjeseca ako bog da. (:

Valja valja :)
Otvorite temu ovdije da znamo forum i IP ... :D
Nadam se da ce biti jos ovakvih sistema (;

luksi skidam kapu i uzimam novcanik xD
svaka cast
uspjevate garant :)


Ma Å¡ta da kažem,pola predloga sam ja predložio  :D

Riverside roleplay community je zajednica koja će se otvoriti krajem ovog mjeseca,ima unikatne skripte i mod je raÄ'en od 0.Na slici iznad možete direktno ući na naÅ¡ forum i registrirati se na njega ukoliko joÅ¡ niste.Nadamo se i očekujemo vas u Å¡to većem broju :)

Niste losi-.
Informacije
Otvorenje servera:1.9.2012 (18:00)
Owneri:miszh,m@n in bl@ck,kasspi
Forum: www.blackedition-roleplay.info
IP:193.192.58.206:7790



Predobar će bit server, brzo će se popet na vrh  :)
Pozdrav, RiverSide SA:MP zajednica se radja! Server ima unikatne ideje, odnosno skriptu od 0, uz vrhunske skriptere i mapere, te ozbiljan staff team. Uspjeh ovoj zajednici zagarantiran sigurno! Server ce raditi na hard RP principu! OTVARANJE USKORO, vise info na nasem forumu (http://rs-hq.org), gdje mozete vidjeti neke projekte koji ce biti na serveru (iako je to samo mali dio svega).