[GM]BlueMotionRPG

Započeo Nedim_Gun, Maj 05, 2012, 22:23:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Nedim_Gun

Ma jb****at i nek se svadjaju :D

Kuce isto dodajete dinamicnim sistemom /malakuca /velikakuca /srednjakuca /vila /cijenakuca /opiskuce /tipkuce i tako to /adresakuce....Puni pristup firmi.....Eto ja nez.....I SAMO JEDNO

Ime Blue Motion ne smije niko koristiti To je ZABRANJENO Jer server jos postoji uskoro sa novim modom

Nedim_Gun

Å ta ja znam....Rijesi te sami...Odustao sam od SAMP-A nemam zivaca vise

Nije lose GM svida mi se
Budi ono sto jesi jer se Lazna lica uvjek otkrivaju!

Ja moram pitat kud puklo da puklo, kako da izmenim ime firme ? npr da nije clothes shop nego hotel ili nešto drugo, jebiga refresham al sta ću kad moram pitat :D

Antonio [1]

Kakvi virusi ja nemam antivirus i boli me za viruse ja sve skidam :D
Mod ti je odlican 10/10

4/10 Zato sta mi se mod ne svida a i glup je!! :) :) :) :) :) :) :)

kako i gde da nadjem taj pomicni brod i ako mozes voziti koja cmd ? :D

Nedim_Gun

Znas mapu sto je onaj momak pravio Bazen okupaj se i to tu cekaj i upisi /bpokreni ili /bnazad i on ce tu doci u luku

Kako se otvara kapija na ovom modu???
I sto kad se neko registruje odma mu izadje crash!!

''bmrpg mod jbg neradi...'' (ili tako nesto) dobra izjava, server se uopce ne podigne...nevrijedi ulagat vrijeme i trud u ovo kad je  Aerox sam napiso u mod da ne radi :D

Btw virusi vam nisu u modu, nego onaj pop up prozor sto vam se otvori kada kliknete na send space link e ta web stranica je stavljena na listu sa mogucim stetocinama zato vam av izbacuje to
***************** [ USKORO OTVORENJE EQGAMERS ROL3PLAY SERVERA ] ******************

Nedim_Gun

Citat: Gogo poslato Avgust 14, 2012, 01:29:07 PRE PODNE
''bmrpg mod jbg neradi...'' (ili tako nesto) dobra izjava, server se uopce ne podigne...nevrijedi ulagat vrijeme i trud u ovo kad je  Aerox sam napiso u mod da ne radi :D

Btw virusi vam nisu u modu, nego onaj pop up prozor sto vam se otvori kada kliknete na send space link e ta web stranica je stavljena na listu sa mogucim stetocinama zato vam av izbacuje to

E Kralji mene je je''' nesto i tamo vamo izvadi mi zivce jer samm  10 Puta editao mod i tako da sam tu to naposao :D hahha radi mod samo treba rijesiti bug kada se regas da ne izbaci