Extreme Fun Server obavijest!

Započeo nastoe, Mart 13, 2010, 00:19:17 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

evo ljudi sad sam bio na serveru i moram vam rec da ce biti jeb*no

nastoe

Evo video EFS pecanje o pecanju, uskoro cu napraviti jos, ovo sam nabrzaka, BTW: ako nekome trebaju filmici, logo, trailer ja sam pro VFX video montazer i bavim se video montazom napravit cu vam povoljno skroz  :-*

Citat: Weite Tucker poslato Mart 25, 2010, 22:08:31 POSLE PODNE
cek jel to brod ima nitro ili ??

Dobar video  :)
Poslednja Izmena: Mart 25, 2010, 22:13:17 POSLE PODNE od [Genius]Filipo[GG]
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

nastoe

E jedva čekam server da se otvori....
Odlično mi ovo izgleda ovi dolje textdrawovi , U kutu koji si rank itd
ODLIÄŒNO  8) 8)
Ex CroHerze DM HEAD Administrator

nastoe

Citat: TomO  93 poslato Mart 25, 2010, 22:26:39 POSLE PODNE
E jedva čekam server da se otvori....
Odlično mi ovo izgleda ovi dolje textdrawovi , U kutu koji si rank itd
ODLIÄŒNO  8) 8)
Hvala, uskoro dolazi privremeni IP sa nekim modom na kojem ce se moci zezati, a sredinom 4.mj dolazi host, domena i sve, a samp host odma cu platiti na 6mj. 50 slotova ;) vjerujte mi nebi mi se nikako isplatilo toliko novaca dati da server ne vrijedi ;)

iYoko

Imam jedan maji promo od 20-tak sec za EFS ako hoćeš...

nastoe

Citat: [EFS] ıʞɐdoɐu poslato Mart 26, 2010, 06:04:49 PRE PODNE
Imam jedan maji promo od 20-tak sec za EFS ako hoćeš...
postaj ga na forum pa cu vidjeti, BTW: ljudi odlucio sam otici korak dalje, tako da ce na serveru biti 2 jezika :D > Engleski i Hrvatski < na zalost kasno sam se toga sjetio i kada se server otvori samo ces moci odabrati jezik i ako odaberes engleski samo ce par stvari biti prevedeno, a ako odaberes hrvatski sve ce biti na hrv. tako da par tj./mj. nekon otvorenja znajte da ce na serveru biti 2 jezika, i onda s vremenom jos neke dodam tako da mogu igrati ljudi iz stranih zemlja ;)

Evo ovako ce to otprilike izgledati

Odabir jezika [EFS]
Poslednja Izmena: Mart 26, 2010, 12:31:06 POSLE PODNE od [EFS]ExtremePower

iYoko

Ako ti treba prevest ja sam ti na usluzi xD... Super je ideja ali je problem sto moramo i sajt i sve ostalo sto ide uz EFS.

kak se zove taj program u kom radis i disi ga skinuo?  ???
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012

nastoe

iYoko

Mislim da je mislio na uredjivanje videa.

nastoe

Citat: [EFS] ıʞɐdoɐu poslato Mart 26, 2010, 20:07:55 POSLE PODNE
Mislim da je mislio na uredjivanje videa.
Ako je oko toga, to nije koristena windowns platforma nego Mac 10.5.7 (snow leopard) i programi ti se zovu final cut studio 2

da za ureÄ'ivanje videa xD
Perfect Life

Nikad zaboravit: Razor, rk01, Capone, GooD, WixxeR, ShoX, Trmka, Leon, putic, Suki,Dane,  eRasmos, EMIR,Dupi, Doda, N1xYy, Nedac, Ena, Apo LUksa, Max, Amina, Jovana,Don Corleone,  Shooter, GOCA, Kukac..

L u d i   G r a d DM <3 2008-2012