Extreme Fun Server obavijest!

Započeo nastoe, Mart 13, 2010, 00:19:17 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nastoe

Citat: L3O RUL3 poslato Mart 14, 2010, 13:33:48 POSLE PODNE
Super je server mnei ga je pokazo i forum je Ok
Evo otvorio sam nedovrseni portal XD http://www.extreme-funserver.tk/ nadam se da ce vam se svidjeti :) ;)

U dobro je dobro je  ;) Svidja mi se  8)

nastoe

Citat: [LG]Bandit poslato Mart 14, 2010, 13:38:29 POSLE PODNE
U dobro je dobro je  ;) Svidja mi se  8)
Nije jos gotov ovo sam samo stavio sada trebam malo doraditi XD :)

E jos samo da kupis domen .com ili .org i ti si sine na konju  ;)

nastoe

Citat: [LG]Bandit poslato Mart 14, 2010, 13:42:14 POSLE PODNE
E jos samo da kupis domen .com ili .org i ti si sine na konju  ;)
Ima jos vremena, prvo da ja sa modom dodem bar do 70/80 % i onda kupujem game host, web host i domenu, a to se planira u 4.mj 20/25.4 tako negdje zato vec sada pokusavam pozvati ljude na forum....

iYoko

Nedavno sam testirao mod sa Extremnim... Moram reci da je najbolji fun mod koji sam ikad vidio.

nastoe

Citat: ıʞɐdoɐu poslato Mart 15, 2010, 20:23:06 POSLE PODNE
Nedavno sam testirao mod sa Extremnim... Moram reci da je najbolji fun mod koji sam ikad vidio.
Fala iYoko kao sto sam reko na portalu:Pravim Admin & VIP system na modu....Kada to zavrsim vracam se na sami mode i uredjenje grada....Poslje

/// toga cu snimiti video o serveru i uzeti koju sliku kako bi mogao ljepse predstaviti server pred balkanom i nadam se da cu time vise

/// zainteresirati igrace sa balkana za Extreme Fun Server...... Jer ovi dolje featuresi koji su navedeni vidite i sami da je to v1.0 verzija,

/// sta znaci prvo izdanje....Ali s vremenog dok ce mode biti upaljen mi cemo stalno dodavati/ ubacivati nove i jos zabavnije stvari jer bi

/// htijeli postati najbolji zabavni server na balkanu i zato zelimo ispuniti sto vece kriterije od nekih drugih.....

PRIKLJUCITE NAM SE: extreme-funserver.tk
Poslednja Izmena: Mart 15, 2010, 20:27:36 POSLE PODNE od ExtremePower

Istina mod je pre jebacki (sry-te zbog ovog) meni ga je isto pokazo

nastoe

Hvala ljudi, evo danas sam napokon zavrsio VIP (donator) system  ;D napravio sam da se mozes ici molit u crkvu, ma svasta, DISKO klubovi, sa mjuzom unutra kupovina alkohola, droge svasta, Night Life Las Venturas XD

CCcCcCcCccC Neda mi se opet rega al cu se regat kad mi se da  ;D ;D

nastoe

Citat: [CH]Nino poslato Mart 15, 2010, 21:01:15 POSLE PODNE
CCcCcCcCccC Neda mi se opet rega al cu se regat kad mi se da  ;D ;D
ok XD samo da znas forum je sada skroz ureden ZA SADA, a portal je po meni tak tak :/ tako da radimo jos na tome ali na forum se sada mozes regati jer se database vise nece brisati....

EDIT: Sada jesi sretan
Poslednja Izmena: Mart 15, 2010, 21:25:54 POSLE PODNE od ExtremePower

iYoko

Flash portal je u izradi. Ne garantiram da će 100% biti upotrjebljen ali trudim se.  :)

nastoe

Citat: ıʞɐdoɐu poslato Mart 15, 2010, 23:19:08 POSLE PODNE
Flash portal je u izradi. Ne garantiram da će 100% biti upotrjebljen ali trudim se.  :)
Takoder, trebaju nam beta testeri, sve zainteresirane molim da se prijave na forumu!