[Trazim] Su-vlasnika za zajednicu

Započeo panameR., Maj 02, 2012, 08:21:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

znaci, trebao bih jednog lika koji će bit vlasnik samnom jedne zajednice. On bi trebao sve placati(domena, webhost , server i slicno] , a ja bih iskriptao dobar mod

javite se na pm.

pozz
Poslednja Izmena: Maj 02, 2012, 08:28:49 PRE PODNE od [RS]panameR.
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Ahahahhahah ,svi da placaju a ti bi uzivo,aha zajebi mali!!!!
RADIM SLJEDECE

1.Mapam sljedece:  Zgrade/Ogradjujem!
                                                                        Baze radim i nove ceste!
                                                                        Mapam za RPG/DM/TDM/Stunt!

2. Forum Community!

Sredjujem Kategorije!
Sredjujem i instalaciju foruma PHP,MyBB,PunBB,SMF!
Ubacujem Gamemode skripte,Instalacija servera,u roku 15-20 min!

Moji radovi,su dobili pohvalu od cijele SA:MP zajednice,sve gore navedeno,radim badava!!! Ili uz nadoplatu Administratora /forum/server!

Citat: [GN]Armin44 !GF! poslato Maj 02, 2012, 15:38:39 POSLE PODNE
Citat: Distance poslato Maj 02, 2012, 15:37:55 POSLE PODNE
Ahahahhahah ,svi da placaju a ti bi uzivo,aha zajebi mali!!!!
WTF pa radi covjek najteze....

Upravo to.I opet vam nitko ne garanta da ćete uspjeti.

mogo bi da sam dobio pm -.-
Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Citat: Josip_Black poslato Maj 02, 2012, 17:28:46 POSLE PODNE
evo ako oces ja bi ali forum nebi kupovo po meni to nema smisla jer jednostavno se napravi u smf-u
Pa treba platiti domenu i web host,smf nema veze sa tim..
[/center]

Odi tjesiti svinje na klanje,pa ces imati i za domenu,i za samp server!!!!
RADIM SLJEDECE

1.Mapam sljedece:  Zgrade/Ogradjujem!
                                                                        Baze radim i nove ceste!
                                                                        Mapam za RPG/DM/TDM/Stunt!

2. Forum Community!

Sredjujem Kategorije!
Sredjujem i instalaciju foruma PHP,MyBB,PunBB,SMF!
Ubacujem Gamemode skripte,Instalacija servera,u roku 15-20 min!

Moji radovi,su dobili pohvalu od cijele SA:MP zajednice,sve gore navedeno,radim badava!!! Ili uz nadoplatu Administratora /forum/server!

Citat: Distance poslato Maj 02, 2012, 19:12:25 POSLE PODNE
daj se lupi

Diego_Rodrigues

dajte ljudi nemogu vam ja odma cim mi posaljete 1 pm da ja vas prihvatim, neznam ni kakvi ste... malo vam citam postove i slicno i prihvatit cu nekog...

Citat: Distance poslato Maj 02, 2012, 19:12:25 POSLE PODNE
aahahahaahahaa omg.Al stvarno,ko da si neki pro skripter oces da neko sve financira a da ti kao nesto skriptas,a ta skripta ce najvjerojatnije bit sa bs-a skinuta.:)

I mene isto treba to,tj mene treba skripter,sve placam samo ako se otvori srw,imam hoster samo mi treba Skripta.. i to sto brze... Ako oces odg na PM. . . . .