Za admina

Započeo najebaosi, Maj 21, 2009, 13:57:39 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

najebaosi

Samo da znas admine da si najebao jer nece meni netko ukidati internet i nece meni dolaziti policija kuci na vrata i necu ja placati kaznu radi nekog seronje. Jer ono se ticalo samo mene i CH i ti se nisi imao sta tu mijesati, ako sam ja njima hackao server ili forum to nije tvoja stvar i ti se tu nemas sta mijesati, da me je vlasnik CH tuzio i poslao policiju ne bih nista rekao ali da mi ti to pisonja jedan uradis jer ono uopce nije tvoje. ZUBE CEMO TI POLOMITI, NACI CU JA TEBE JEDNOM PLATIT CES TI OVU KAZNU 3 PUTA VISE NEGO SAM JE JA MORAO PLATITI, SAMO PO TEBE NECE DOLAZITI POLICIJA, PO TEBE CE HITNA DOCI!!! A I VIDJET CES KAD KAZEM RODITELJIMA DA SI TI KRIV STO JE POLICIJA DOSLA NA VRATA!

POPUSI GA KONJU NEODGOJENI!!!!!!!! NAJEBAO SI TEK SAD!

Neka mu netko izbrise account. A ko te jebe, de napravi jos koji put i igraj se sa hakiranjem tj "crackiranjem" pa ce ti jos koji put policija pokucati na vrata, nisi znao da ima zakon za to ha? E pa sad znas, rijetko tko zna da ima dok ne osjeti na svojoj kozi kad mu netko u plavom odijelu pokuca na vrata.

Ana_Foulke

A sta ces Ana, neki pokusavaju unistiti tudi trud i to nije posteno i zato to i treba rjesavati na ovakav nacin. Neka plati kaznu pa nek onda opet nastavi po starom.

Citat: najebaosi poslato Maj 21, 2009, 13:57:39 POSLE PODNE
Samo da znas admine da si najebao jer nece meni netko ukidati internet i nece meni dolaziti policija kuci na vrata i necu ja placati kaznu radi nekog seronje. Jer ono se ticalo samo mene i CH i ti se nisi imao sta tu mijesati, ako sam ja njima hackao server ili forum to nije tvoja stvar i ti se tu nemas sta mijesati, da me je vlasnik CH tuzio i poslao policiju ne bih nista rekao ali da mi ti to pisonja jedan uradis jer ono uopce nije tvoje. ZUBE CEMO TI POLOMITI, NACI CU JA TEBE JEDNOM PLATIT CES TI OVU KAZNU 3 PUTA VISE NEGO SAM JE JA MORAO PLATITI, SAMO PO TEBE NECE DOLAZITI POLICIJA, PO TEBE CE HITNA DOCI!!! A I VIDJET CES KAD KAZEM RODITELJIMA DA SI TI KRIV STO JE POLICIJA DOSLA NA VRATA!

Ja ti ne bi doveo policiju ja bi te licno likvidirao ;)

Citat: AlieN poslato Maj 21, 2009, 14:29:46 POSLE PODNE
Citat: najebaosi poslato Maj 21, 2009, 13:57:39 POSLE PODNE

Ja ti ne bi doveo policiju ja bi te licno likvidirao ;)
Niko kao atomska bomba ;D

M-Gun

jaooo koji govor ma nek dode meni !!  8)

Nikako drugo i ne moze...mislio je da mu se nista nece desiti..ali se zajebao XD

JoeBullet

to je tako kad si previse umisljas  da ti nitko nemoze nista i da ti mozes radit sta oces ... ::)

Pa sta je on tu krivo napravio ljepo sam ja negdje procito da nije dozvoljen hack na nikakkav balkanski samp server ili forum kolko se sjecam,covijek je ispravno postupio...

ScorpioN

Nisam ljubitelj CH,osobni razlozi. Ali da svi serete po CH da nije ulozen trud i da pokusavate ga hakirat,stvarno nije u redu.Å ta su ti oni učinili da ih moras hakirat? MisliÅ¡ da si sad neki frajer,uspio hakirat jedan običan server..Woow!! Daj se malo saberi,pa u danaÅ¡nje vrijeme svi to mogu,tako da niÅ¡ta ne postižeÅ¡,kuzis?? I joÅ¡ sam na mnogim forumima vidio kao neke reklame za servere "Ovaj server se razlikuje od CH,zato Å¡to je u njega uložen novac,a u CH nije!!" i nemojte vise s tim srat (sry zbog rjecnika  :() jer svejedno svi dobro znamo da je CH s vremenom napredovao i da je ulozeno puno truda u njega,a i vremena. Svi danaÅ¡nji serveri budu otvoreni max 5 mjeseci i onda se zatvore zato Å¡to nema igrača,a to je bilo i na CH dosta puta da je 0/200 na jednom od servera,ali oni su ostavili otvorene servere,i barem se nakupilo igrača. A s tim hakiranjem servera,i onda osnujes svoj i postavljas reklame na hakiranu stranicu,pfff