Problem oko mobitela.

Započeo ϟƘƦІןן∑x !, April 27, 2012, 11:33:34 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav,

Imam mobitel prije nekoliko dana mi se poceo desavati ovaj problem:
Stavim mobitel na punjac,ali on se ne upali,stavim ga na USB kabel,mobitel se upali svakih par min i to na par sec..Sta da radim ? Da nije mozda do baterije ?
Svaka pomoc je dobrodosla.

Mislim da ti je odjebo il punjač il baterija.

odnesi ga na servis, ovako tesko da ces naci sam sta je problem, mozes samo nagadjat u nedogled...

Citat: xPhysicals poslato April 27, 2012, 11:33:34 PRE PODNE
Pozdrav,

Imam mobitel prije nekoliko dana mi se poceo desavati ovaj problem:
Stavim mobitel na punjac,ali on se ne upali,stavim ga na USB kabel,mobitel se upali svakih par min i to na par sec..Sta da radim ? Da nije mozda do baterije ?
Svaka pomoc je dobrodosla.
Koji ti je mobitel? Vjerovatno je baterija...
Poslednja Izmena: April 27, 2012, 15:18:08 POSLE PODNE od htmostar

Citat: Josip_Black poslato April 27, 2012, 16:04:43 POSLE PODNE
Baterija,Punjaš ili ti je mozda pao u vodu ili nesto tako slicno pa oso procesor?
Ne mora svaki mobitel imati processor(ako je smartphone onda ima)  :D a i da je oso onda nebi ni mogao nikako radit(on je barem uspio prokrenut).
Poslednja Izmena: April 27, 2012, 16:23:35 POSLE PODNE od htmostar

Citat: htmostar poslato April 27, 2012, 16:15:22 POSLE PODNE
Baterija,Punjaš ili ti je mozda pao u vodu ili nesto tako slicno pa oso procesor?
Ne mora svaki mobitel imati processor(ako je smartphone onda ima)  :D a i da je oso onda nebi ni mogao nikako radit(on je barem uspio prokrenut).
Sta se provaljujes, skoro svaki elektronski uredjaj mora imati neku vrstu procesora, a pogotovo mobitel :S
Ako ti radi bez baterije samo onako ukljucen na napajanje onda je do baterije, a ako nikako ne radi nosi u servis, isplatnije nego sam nagadjati i vjerojatno pokvariti mob....
Just one more time.

Procesor ti imaju HTC,Android i SmartPhone / BlackBerry,nema svaki sta pricas ti!!!
Moji Partneri!!

www.sa-mp.com
www.balkan-samp.com
www.zb.samp.info
www.croherzegovina.org

Moj Glavni team!!

www.smf.com / www.smf.hr

Svi uvijeti brisanja,ili kopiranja i svoj potpis,se kaznjava!!!

Citat: [PG] Pacino poslato April 27, 2012, 16:39:04 POSLE PODNE
Citat: htmostar poslato April 27, 2012, 16:15:22 POSLE PODNE
Sta se provaljujes, skoro svaki elektronski uredjaj mora imati neku vrstu procesora, a pogotovo mobitel :S
Ako ti radi bez baterije samo onako ukljucen na napajanje onda je do baterije, a ako nikako ne radi nosi u servis, isplatnije nego sam nagadjati i vjerojatno pokvariti mob....
Nema svaki uredjaj processor OMG onda je prva nokia imala processor!

Idete li vi u skolu, jeste li vi nepismeni  :-[
Svaki elektronski uredjaj koji sabira, oduzima i opcenito radi sa brojevima ima procesor, obrazujte se prvo pa komentarisitie...
A i osim toga ovo nije tema rasprave, nego je tema rasprave kako ce covjek popraviti mobitel...
Just one more time.

Vjerovatno ti je sjeban softwer,to da se reinstalira je 15km kod nas,7.5eura.

Malo glupo da kazem,ali mobitel mi se punio od 12 sati dok nisam dosao iz skole,i evo sada normalno radi..Ali ce to opet bit tj. paliti igasiti se kada ga budem punio :S..
Hvala svima,moze lock!