Prodhosting prevare i ostalo[Obavezno pogledati prevare od Jablana i ekipice]

Započeo Samp Gta-Jugoslavija, April 21, 2012, 23:29:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Samp Gta-Jugoslavija

Ovako jablan je prevarant i prodhosting je prevarant i prodan je NooBotu koji unistava sve servere kada uplatite samo zavisi posle kog vremena ako imate 10 igraca vise pozdravite se sa serverom evo dokaz :)
http://www.youtube.com/watch?v=ooacbQCSbHg
Zahtevam od Djure i svih da se ovaj Lik Jablan banuje,Prodhosting skloni sa foruma i da se proglasi da su prevaranti deceniski :)
mnogo ljudi je ovde sjebano a pola bs cuti pa valjda je ovo forum sampa ;)
Poz!

Samp Gta-Jugoslavija

Ovo su nevidjeni prevaranti i vidim registrovo se na balkan samp i ima ovo bre treba se opomenu igraci i da se banuje jablan! Ovakve prevare? a ovo najpoznati balkanski samp forum a da se cuti omg -.-

Sergio_Don

treba staviti cenzuru na njegov host i to je to, btw mozete ga tuziti jer je on kolko vidim regana firma

Samp Gta-Jugoslavija

to je djubre treba ovde da se zabrani.
neznam sto djuro i ekipica ne reaguju
Poslednja Izmena: April 22, 2012, 00:29:16 PRE PODNE od Samp Gta-Jugoslavija

nije jablan los lik al eto jebiga... ja sam bio platio taj teamspeak .... al u svemu da jablan nije bio na noobotu nebi ni bio ugasen teamspeak... tako da pss..nema nikakve to veze da se prodhosting uklanja sa foruma i da se jablan banuje neznam odakle o.O?

Nisi jedini pre tebe se isto zalio neko da su mu isto to uradili ali neznam koji je bio razlog, neznam zasto ne uzimate KGB ili neki veoma pouzdan hosting a ne te neke "botovske"

MasterGaming

Ja ne uzimam niti jedan ja imam svoj *
Mislim imam mašinu ali nemogu drugima hostat samo sebi..Trebaju neke license...
Ja sam ovo objavio zato da vide Å¡ta rade drugima...

Citat: MasterGaming poslato April 22, 2012, 20:34:19 POSLE PODNE
Ja ne uzimam niti jedan ja imam svoj *
Mislim imam mašinu ali nemogu drugima hostat samo sebi..Trebaju neke license...
Ja sam ovo objavio zato da vide Å¡ta rade drugima...
Ma nebitno je to dali su mene, tebe, ili pak nekog 3 prevarili, sve jedno su prevaranti dosta njih se zale na taj hosting...

MasterGaming

Previše njih brate..Neznam kakve zarade imaju od toga..Bolje da puste i gotvo dobit če drugi mjesec opet isto..

The Godfather ✓

Ja koristim TeamSpeak3 vec 3 meseca kod Jablana i TeamSpeak3 radi normalno ja nzm u cemu je vas problem...

Treba vas sve pobanati koliko vidim! RAZGULITE ODMAH S OVOG FORUMA!

dosta mi je mulaca koji se regaju i seru gluposti!