[Pomoc]Objecti i dalje nestaju i sa novim streamerom

Započeo htmostar, April 20, 2012, 18:29:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Objecti mi nestaju(moram doci blize ili ih nikako nema) npr ja sam stavio bazen od 300 objecata i uredio ls to je oko 700 objecata i sada meni objecti nestaju probao sam bez streamera ono createobject i sa streamerom createdynamicobject ali opet isto. Streamer skinio novi stavio streamer.so. U logu nemam sta pokazat sve normalno radi.  :(
Poslednja Izmena: April 20, 2012, 18:30:29 POSLE PODNE od htmostar

vjerojatno ti streamer ne podrzava ili ti je spor host, probaj s manje objekata na jednom mjestu,jer ti to i zna stvorit lag

aha meni je opstina izmapana ima oko 200 objecata a pd oko 150 objecata i cesta sa 50objecata probat cu maknit bazen.
EDIT: Jel to mozda ovo oznaceno crvenom ja sam maknio 300objecata ali opet je isto. :/ i ovo sam probao na home host.
Poslednja Izmena: April 21, 2012, 12:56:26 POSLE PODNE od htmostar

Imao sam ja svoj gamemod i isto mi je ovako bilo,ja sam pobriso par stvari tj samo mi pd i kolodvor ostali iskriptani i promjeno sam streamer.so i radilo je normalno,pokusaj i ti smanjit to izmapano i valjda ce ti bit ok :D GL

Citat: htmostar poslato April 21, 2012, 11:46:51 PRE PODNE
aha meni je opstina izmapana ima oko 200 objecata a pd oko 150 objecata i cesta sa 50objecata probat cu maknit bazen.
EDIT: Jel to mozda ovo oznaceno crvenom ja sam maknio 300objecata ali opet je isto. :/ i ovo sam probao na home host.

Offensive RolePlay

Offensive Gaming Forum Super Moderator | www.offensive-samp.com | sh44Rawy

Citat: |XP|Haris poslato April 27, 2012, 20:40:04 POSLE PODNE
Imao sam ja svoj gamemod i isto mi je ovako bilo,ja sam pobriso par stvari tj samo mi pd i kolodvor ostali iskriptani i promjeno sam streamer.so i radilo je normalno,pokusaj i ti smanjit to izmapano i valjda ce ti bit ok :D GL

Citat: htmostar poslato April 21, 2012, 11:46:51 PRE PODNE

Evo ga maknio 2 bazena plus updato streamer i opstinu stavio na createobject a ostalo sve na streamer.
Hvala ti moze LOCK!
Poslednja Izmena: April 27, 2012, 20:59:17 POSLE PODNE od htmostar