Balkan Mafia GLobal Restart Petak 12.03.2010 20h

Započeo [OG]undeR., Mart 10, 2010, 15:45:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jesi ti NORMALAN, ne smijes imati toliki potpis!!!

Soprano

ne smijem ni kurac pa ga imam
aj odjebi

Eto, i ja se nadam da cete nam se pridruziti, stvarno sutra ce nas biti mnogo, i bice extra, zato svi dodjite u petak u 20:00

12.03.2010
Poslednja Izmena: Mart 12, 2010, 00:13:00 PRE PODNE od 11boki22
William Robertson

Balkan Mafia 1337 admin

Lamine Diarra

Jos 25 minuta do otvorenja servera. Ajde ko hoce nek dodje :P.

Doci cemo ja i daka, cisto da vidimo sta ima, i da vam napumpamo igraca... ;)

Citat: JoeBullet v2.1
Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

Lamine Diarra

Da znate da nisu neki duplikati ja cu biti Baja_Morales, Daka ce biti Daka_Morales...xD....Dakaaa :P

Ljudi, u skripti najvaznije vam koliko vam mod ima redaka/linija nije o cemu se radi, nego samo linije, ako vam mod ima vise linija bit ce vam i bolji!

Nez jel mi se čini ali je još lokot na serveru a 20:10 je . :p

Ocito Vuki nesto serucka..A Vuki? xD

Lamine Diarra

Ma nepitajte nish :S, ceo 4um spama sad u Glavnom chatu, zablokiro mi komp :D :D :D.

Global Restart, se odlaze za sutra, imali smo tehnickih problema, hvala na razumevanju, ocekujemo vas sutra, ali svi se nadamo da ce sutra da prodje sve u najboljem redu i da nece biti zajebancija, dodjite svi! U istom broju naravno, i vise!!!!!!!! :D
Poslednja Izmena: Mart 13, 2010, 00:03:52 PRE PODNE od 11boki22
William Robertson

Balkan Mafia 1337 admin

U 15:30 danas, DOLAZITE SVI!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDD
William Robertson

Balkan Mafia 1337 admin