Samp server ( port problem... )

Započeo cigla, April 15, 2012, 22:21:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozz svima.. Jedan momak je imao problem kao ja ali u toj temi nista mi nije pomoglo..
Ovako: Hocu da otvorim kucni samp server. Imam gamemode, u server.cfg je sve podeseno kako treba... Ali, port mi je otvoren, na 7547 i tako je i u server.cfg.. I kada pokrenem sve to server.exe i idem u samp unesem svoju IP sa www.whatismyip.com unesem taj IP i :7547
i samo izbaci:  (Retrieving info...) i onda moj IP:7547... Ja mogu uci na server to nije problm, 192.168.. :7547 i to radi ali nemogu ni ja da nadjem taj srw preko svog IPa, koji vidim na www.whatismyip.com

Jel mozda neko zna kako da to rijesim??

Pa port ti nije kako treba otvoren bolje je da radis to preko hamachija ali u stvari ne preporucujem ti nikako da pravis kucne servere bolje uzmi host i ko pr0 :D

Port je otv kako treba, to sam sve otvorio i kazem ti mogu se konektovat na server preko default IPa, ali preko IPa koji nadjem na www.whatismyip.com nemogu se konektovat

Citat: mexo poslato April 15, 2012, 22:25:58 POSLE PODNE
Pa port ti nije kako treba otvoren bolje je da radis to preko hamachija ali u stvari ne preporucujem ti nikako da pravis kucne servere bolje uzmi host i ko pr0 :D
I ti procitaj pravila.

@autor: razumijem da si novi,ali ne razumijem zasto ne citas pravila i koristis se trazilicom ?