Doslo Vrijeme da se rasnemo (Baraba !)

Započeo Baraba !, April 14, 2012, 00:09:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kao sto vidi te dosta sam slabije aktivan, vec odavno razmisljam da napustim SA:MP i sve vezano za njega. Sada radim za jednu zajednicu nije bitno koju mislim odradio sam im sve mape radi se o velikoj zajednici da ne duzim, uskoro stupa na snagu pa ce te vidjeti o cemu je rijec,  tako da tamo ostajem dok se server malo ne digne a ne sumnjam da nece i poslje toga cu definitvno napusiti SA:MP i sve vezano za njega. Znaci sad za sad ostajem samo na tom serveru koji sam mapao i na njemu vrlo kratko sto bi znacilo napustam BS i Mapanje DEFINOTVNO .Razlog je taj sto nema vise zelje za tim prijasnji razlozi su bili svadje i te [cenzura]osti ali sada mi je jednostavno Dosadilo !

Respecti idu za : Gagi,n0nE,Gotti,Pacino,Nanek,Ricky,Karike,Kombinator !,$--L84S--$,Paradox,Koksildo :D

Eto toliko od Baraba !
Poslednja Izmena: April 14, 2012, 00:13:35 PRE PODNE od Baraba !
Zene i Alkohol !

Sretno ti u daljnjem životu ;)
Poslednja Izmena: April 14, 2012, 00:55:52 PRE PODNE od [TG:RP]$--L84S--$

Gotti747

*

Ne mogu da shvatim podelu, kao sto je balkanska...

Poz <3 :)
Citat: ...Neno... poslato Januar 26, 2013, 23:31:02 POSLE PODNE
Poceo sam mapati i tu je doslo do problema.Nakon par mapa,vidio sam post Gottia i kaze da nista nevalja da je katastrofa,i pocnemo se svadjati,psovati.Popusimo bananu obojica,i nakon toga nesto sam napravio (mapu) i Gotti kaze dobra,uh reko opet me zajebava,i saljem ja njemu na pm reko ti mene zajebavas,kaze on ne,i pomirimo se.Nakon toga postali smo dosta dobri

Begii

Bravo, svi su otišli. ! I ja ču uskoro.

ma jesi karina od covjeka al hajde sretno u rl :) xD

Respect: $--L84S--$, ναηιâ,,"â,,"α , BloodMaster , LuxZillo, Don_Sergio, ExtremePower, Gotti747, Gagi_

Hvala svima na lijepim zeljama pogtovo ovja kaarini od covjeka :D
Zene i Alkohol !

mak!

Informacije
Otvorenje servera:1.9.2012 (18:00)
Owneri:miszh,m@n in bl@ck,kasspi
Forum: www.blackedition-roleplay.info
IP:193.192.58.206:7790

Ajd hvala Bogu da bar neko cijeni moje pomaganje.. :))

Sretno u RLu :)

Sretno
Koja carina!
Citat: Fâ,¬nsQ poslato Jun 06, 2012, 15:27:14 POSLE PODNE
mozemi netko reci kada se sper.a dobiva imam 13 i pol godine, a nisam je dobio, moji drugari su to vec dobili, moze pomoc
nov sam pa neznam gdje trebam pitati